Alla inlägg under mars 2014

Av Patricia - 5 mars 2014 09:57

Jag har ett litet problem, pytte litet! Jag är svag, muskel svag..

Jag anser själv att jag har en bra grund kondition, visst jag flåsar efter ett tag jag med, men jag har inga problem med att jogga tillsammans med Marie och ändå föra en konversation om saker och ting! Kan man springa och ändå prata med varandra utan att spotta fram orden och flåsa som en idiot anser jag att man har ganska bra kondis..

Men att stå plankan, göra armhävningar eller något liknande är något som jag nästan inte klarar av! Jag faller som ett korthus! Att stå plankan är något utav det bästa man kan göra efter att man fått barn! Den är inte så jobbig som att göra vanliga sit ups när man håller på att knäcka nacken ;) fann några övningar med plankan som jag nu på mrgon har prövat ;) min balans var det si så där med.. Men själva övningarna var roliga, jag fick koncentrera mig och verkligen känna efter balans och styrka innan jag slutförde övningen..Ha ett par fasta och bra skor så ni inte kanar iväg, stå stadigt och känn att ni har kontroll innan ni lyfter och sånt! Hon på bilden är barfota, men jag tyckte det var obehagligt, speciellt när man blev svett o halka iväg ;) hehe

testa :)


     


Ivar ligger ute och sover, jag vet, ovanligt ;) men han är en rutinkille!

Arvid och Irma tittar på barnprogram och bråkar om vem som faktiskt kan ta på sig kläderna bäst själv.. man får aldrig roligare än vad man gör sig ;)


Idag händer det inte så mkt mer än att vi ska åka in till stan sen och handla, hämta olof och möta en person som har köpt musikmobilen som Ivar haft över spjälsängen! Den behöver inte han längre eftersom han hellre klättrar och lever rullan i sängen ist för att ligga och titta på den! Den kostade bara 40 kr på en loppis och nu får jag hela 20 kr för den ;) men 20 kr blir mkt tillsammans med resten som ligger i semesterkassan!


Ikväll blir det ett styrkepass :) Har ingen träningsvärk idag så det är sköööönt!


ha de gott!


Av Patricia - 4 mars 2014 10:03

Skåpet är så fint, så snyggt och framförallt så är det helt och stadigt för det priset vi betalade för det! Olof hade inte jämna pengar med sig och säljaren hade inga mynt så det blev hel 10 kr billigare ;) hehe!

Nu vill jag verkligen köra igång där ute så jag kan få ställa skåpet på sin rätta plats och fylla det med den fina julservicen :) ett bra köp med andra ord!


Arvid och Irma är på förskolan! Men Arvid vill inte dit.. har frågat honom om varför men han säger att det inte har hänt något.. ska fråga personalen sen när jag hämtar dem hur han är under dagen!

Irma är det inga problem med, hon älskar sitt lilla dagis, hon vill aldrig börja på det stora dagiset säger hon ;)


Ivar ville upp tidigare än vanligt denna morgon, redan 06,50! Men han var inte på något toppen humör.. Han är hård i magen och kämpar för fullt med att bajsa, så han är gnällig.. Jag och Ivar åkte till Ica efter att vi släppt av syskonen! Köpte katrinplommonpuré som han ska få mumsa på under dagen! Hoppas det blir bättre då..

Försöker få honom till att äta mer välling, vill inte amma längre! Han är så duktig på att äta vanlig mat och dricker mkt vatten under dagen så amningen har ingen annan nytta än bara närhet för honom nu! Det är på natten han ammar, han borde inte vara hungrig för han får både gröt och välling innan han somnar! Vällingen smuttar han bara på, men han tycker inte den är äcklig iaf för han vill ju ha den.. jaja..

Vem kunde ana att jag skulle helamma i sju månader? Speciellt när de andra två knappt ammat alls ;)


Igår fick jag ett nytt kusinbarn :) en liten kille! stort GRATTIS till Sandra och Björn <3


Träningen inför vårruset pågår för fullt! Igår joggade vi helt i 4 km utan avbrott! När vi inte joggade gick vi så jäkla fort att v kunde lika gärna joggat för jag frös, men blev så varm den sista km att då ville jag frysa ;) 7,30 km sammanlagt blev det på 1 timme :) nytt rekord för oss bägge! Ska fasiken få till dom km under en timme innan sommaren! Eller hur Marie? :D

Nån som vill med oss till vårruset? vi är 3 st men måste vara 6 pers för att en picknickkorg :D det går så bra att bara gå runt också, bara jag som gett mig fan på att springa dom 5 km och det ska jag klara! Marie får ta med sig en piska och slå mig om jag ger upp!


Minstingen ligger ute och sover :) Han var så trött så han somna innan jag stängt åkpåsen i hallen :) lilla hjärtat, hårt att gå upp tidigt och härja ;) har lagt upp ett sovschema för han, han får sova som längst 3 timmar nu på förmiddagen och en timme på eftermiddagen (beroende på hans form givetvis), har gjort detta i två dagar nu och han har somnat för natten runt 9.. men han hatar att sova i säng! Han vaknar efter 15 min och så måste jag lägga mig med honom i vår säng.. ska ta itu med det också! igen.. ;)


snaaaart branäs och slalom!!! wihoo :D

Av Patricia - 3 mars 2014 15:04

...köp!? det får vi se sen när Olof kommer hem med det ;) passar det inte alls här hemma har jag visst redan en köpare på det ;) hehe

 

vill ju ha ett tjusigt skåp till julservicen och fina glas och sådant trams.. och en ny skänk eller ett nytt vitrinskåp kostar ganska mkt för en trebarnsfamilj, speciellt om det tredje barnet kommer att hitta på något bus med kritor eller något annat ;) det här skåpet kostade bara 450 kr! Så vi chansar på att det faktiskt kommer att se bra ut i matsalen, vi kanske inte får plats med något matsalsbord, men då får väl vi ha middagsbjudningar på golvet! Jag köper en mjuk matta att sitta på isf ;)


Nu ska jag strax fixa middag! Fläsk och potatis till barnens besvikelse.. men fläsk, dä ä gött dä!


hoppas det passar...

Av Patricia - 3 mars 2014 08:33

Gick faktiskt och la mig ganska tidigt igårkväll! Ivar vaknade till strax efter 21,30 så när jag skulle natta om honom somna jag med ;) Irma dundrade in i sovrummet någonstan runt 3 strax därpå kom Arvid så jag fick följa med dem tillbaka till deras sängar där dom somnade om fort utan problem.. Konstigt det där med att barn ska nattvandra! Det händer inte varje natt, olika för varje vecka! Så jag ska inte klaga över det, men man blir lite extra kring kring i huvudet om man måste upp och ränna omkring mitt i natten ;)


ringde till förskolan för att kolla hur det hade det med magsjukan, inga nya fall så det är bra :) men när jag presenterade mig för Irmas fröken var mkt intressant: Ja hej Marie, det här mamma till Patricia... hmm?

Jädrar vad hon bröt ihop på andra sidan luren, jag var tvungen att tänka efter... men herregud, vad sa jag? hahaa


Blev ingen box igår.. Vi åkte till Stolpen 2 ist för barnen ville leka med kompisarna :) lika roligt det som att köra ett boxpass :D men vi ska springa ikväll så jag har inte dåligt samvete ;)


Igår var vi ute och lekte här hemma, trotsade det dåliga vädret, kan ju lugnt påstå att blöta blev vi ;) men snöbollar rullades och kojan byggde vi på! Även en fotbollsmatch hann vi med i snöslask :) bara Arvid som vill ställa upp på kort <3


   

Av Patricia - 2 mars 2014 10:01

när man tränar och bla bla ser man sig blind på sina resultat. Jag tycker att det absolut inte händer någon förändring med kroppen, jag ser det inte iaf.. MEN nu kom jag på, mina gamla byxor som jag faktiskt har sparat bara för att jag älskar dem ;) dom tar jag på mig och kollar hur de sitter ;) OMG!


kommer ni ihåg hur jag såg ut i augusti? like this....

 

Och nutid, idag, ett halv år senare...

     

kan ni förstå varför jag vill köpa nya kläder! inget sitter ju direkt snyggt längre!

Jag har en lång väg kvar att gå, först måste jag ta tag i magen, eftersom min navel har försvunnit oc inte mår bra så måste jag jobba hårdare med bukfettet! Måste även få komma till kirurgen för att kolla när det är dags att ta bort den lösa huden och den sista limpan som hänger kvar... suck suck..


Igår var familjen från edane här på middag och för att kolla in melodifestivalen ;) olof och jag gjorde hemmagjord pizza :) mkt gott, men vi gjorde nog lite för många för vi har mkt kvar ;) men det äter olof upp till lunchen sen!

Jag och Sara gjorde ett tappert försök med att se mellon, men vi kom av oss hela tiden så vi missade mer än hälften iaf ;) Arvid och Irma blev mer än glada när folket kom och busade! Kusinen Svea fick världens underhållning och kröp efter dom in till lekrummet och blev kvar där ;)


Kaffe serveras senare idag p stolpen 2 :)


Ikväll blir det BOX!! längtar verkligen, fan så gött och KUUUL!!


Ovido - Quiz & Flashcards