Alla inlägg den 26 mars 2014

Av Patricia - 26 mars 2014 10:02

Jappz, imorn åker vi till Branäs :) fast vi har 2 saker på förmiddagen att klara av innan vi åker:

1 - sotaren kommer någon gång mellan kl 7-9

typiskt! hatar när sotaren kommer, har dålig erfarenhet med dom, fick sotbrand i vårt första hus, efter att sotaren hade vart där på morgonen och täppt till kanalen med sot! tur vi var hemma, märkte det när vi la oss på kvällen, det var närmare 40 grader varmt i sovrummet och väggen där skorstenen gick förbi var glödhet! Otäckt är förordet.

2 - vi ska till logopeden med Arvid på sjukhuset i Arvika kl 11!

Ska bli intressant att höra vad hon/han tycker om Arvids språk och hur han uttalar orden.. Både jag och Olof har nu märkt en stor förbättring, vi har jobbat med ramsor :) Arvid kan nu säga RAMLA istället för HÄMLA, man fattar när han säger hämla att det är ramla för det låter precis lika, detta är så svårt att förklara, men nu när han pratar säger han ramla med R och utan Ä (värmländskan förstör barnens språk ibland, man måste tänka på det, för barnen ska lära sig skriva en vacker dag utan att skriva orden på värmländska ;) så prata gärna lite rikssvenska så barnen får med sig det!


Mamma och pappa kommer att sitta i cafeterian på sjukhuset med Irma och Ivar medan vi är inne med Arvid :) efter det besöket åker vi till fjällen och har en lugn och skön semester :) JIPPIE!


ni som är vän med mig på facebook, måste kolla in den länken jag delade förut! Det är 40 bilder från förr, en del är super härliga, en del skrämmande och en del vackra! Det är vårt förflutna och vår historia, något att ta vara på :) så snälla kolla! tror även ni om inte är vän med mig där kan kolla det!


Idag ska jag packa, ska göra det nu när Ivar är ute och sover! Sen ska vi möta upp mamma i sulvik och sedan dundra vidare till Mangskog och hälsa på flickorna som har kommit hem från Thailand :D KUL! säkert bruna och fina :) skönt att de är hemma igen! tycker inte om när delar av familjen är ute och far! ;)


jahopp, resväskan och tvätten väntar :D

Ovido - Quiz & Flashcards