Alla inlägg den 20 mars 2014

Av Patricia - 20 mars 2014 09:13

kära nån vad trött jag är, satt i soffan med Irma o vaknar av att hon knuffar på mig:

-mamma mamma, du snarkar! (känns lite farligt då ungarna är vakna)

Jag ligger verkligen back på sovkontot! lägger mig strax efter 21 på kvällen och somnar fort, men Ivar vaknar flera gånger per natt och nu när han är förkyld vaknar han tidigt på morgonen va hostattacker! han hostar så han kväljer sig själv :( som tur är kommer attackerna inte så ofta, utan de kommer efter att han har sovit, det samlas väl slem då som ska upp! Han är pigg, feberfri och glad :) Men hans mamma skulle verkligen behöva sova..


Igår körde jag ett styrkepass, trots täppt näsa :) gick göör bra ;) körde för fullt och kände mig pigg efteråt, även idag känns förkyldningen bättre, förutom tröttheten! Skrattade skönt ett par gånger under passets gång då vi skulle göra nya övningar! tänk dig att du står plankan och sedan ska du ta en fot och sätta den där du har händerna, alltså hälen ska placeras strax bredvid händerna, sen så ska du göra detta moment i ett snabbt tempo, skifta benen hela tiden! Jag bröt totalt ihop, även Mirja tjöt av skratt emellanåt ;) men jag fick förklarat för mig i omklädningsrummet av de andra deltagarna om varför den övningen var svår för mig, det är inte för att jag är stel eller så, jag har helt enkelt för långa ben ;) hahaha

Ska träna på den i smyg här hemma ;) ska väl för fan få upp foten dit?!


Det är snö ute, till barnens lycka! Själv hade jag välkomnat våren, såg framemot att gräva ur dammen och göra om där, men jag får väl vänta ett tag till ;)


Nu hoppas jag att förkyldningen på Ivar är på slutet nu, för han har vart förkyld länge.. Blir han inte bättre kan jag inte gå ut på lördag! Är inte schysst mot Olof och lämna honom ensam med en mammasjuk bebis som dessutom är sjuk ;) håll tummarna!

Ovido - Quiz & Flashcards