Alla inlägg den 16 mars 2014

Av Patricia - 16 mars 2014 15:07

Igår åkte vi till Boda på dagen, fick middag och ungarna lekte med sina kusiner :) Mamma hade köpt två st tält som ungarna kan få leka i, för ungarna har dilla på att bygga kojor och då försvinner sittplatserna till oss vuxna ;) Så nu har dom koja att dra in saker i ;) mkt uppskattat! :D

 


Snygg utsikt från biltaket <3 Japp, vi ser himlen genom taket ;) och fågelskit...

 


Jag och Ivar hoppade av hemma hos Marie och så tog vi en promenad med barnvagnar runt höge, sen skildes vi åt vid kyrkan och så gick vi hemåt jag och Ivar :) skön promenad! Lång, men skön! ;)


Idag har vi mest ägnat dagen utomhus :) Olof stor städar bilen, verkligen stor städar! Han har t.om plockat ur baksätet ;) Bilen tvättade han i över 2 timmar igår också! Vet inte vad det är för ryck han fått men han får hålla på där om han absolut vill ;) Jag slängde ut alla mattor på vädring och stor städade inomhus på förmiddagen! Jag har faktiskt vart så duktig att alla tak i huset är dammfria för dom dammsög jag ;) och alla lister! Nu hänger vintertäckena ute på vädring och vårtäckena är inbäddade :D sånt gillas! OBS, nu blev jag visst en skrytmåns om all städning jag gjort på förmiddagen ;) hehe!


Hade velat elda upp fjol gräset i slänten på framsidan, men det finns säkert kvar till nästa helg ;) Och helgen därpå åker vi till Branäs för lite skidåkning och fjällmys :D wohoo!

Men jag och barnen plockade upp lite björkris från slänten och gjorde i ordning krukan inför påsk, bara fjädrarna som fattas :)

 



Olofs allergi har blommat ut, så både jag och Ivar sover extremt dåligt om nätterna nu! Gubben i huset snarkar o flåsar så jag blir tokig! Visst det är synd om han, men jag blir knäpp om jag inte får sova! Så när kl blev 05,50 och Ivar vakna o var ledsen tog jag på han ytterkläderna och la han i vagnen utanför Arvid och Irmas fönster på trappan, sen gick jag o la mig i Irmas säng! Irma låg redan i vår ;)

Sen halv sov jag tills Arvid vaknade runt 8 och sen hörde jag Olof som klev upp då somnade jag, tung sömn! Vakna av att jag fick frukost på sängen :) ett hjärtformat ägg och smörgås <3 Ivar väckte vi kl 11 ;) han älskar sin vagn!

Olof tog med sig ungarna ut på en cykeltur när jag städade inne och sen gick jag också ut!

Ivar sover i vagnen och Arvid tittar i en bok och Irma klipper i en äggkartong :)


Ikväll är det box! jag tror jag ska iväg, men den jävla förkyldningen vill ju inte lämna mig ifred :(

Ovido - Quiz & Flashcards