Alla inlägg den 7 mars 2014

Av Patricia - 7 mars 2014 07:33

Eller kanske ska skriva God morgon? ;)

Nackdelen med att styra Ivars sömn är att han somnar tidigt på kvällen (vilket är ganska skönt) men han vaknar ju så tidigt på morgonen! ;) Jag är ingen morgonmänniska.. Det hade jag säkert varit om jag fick sova 8 timmar i sträck, men Ivar vill äta minst 4 gånger varje natt.. försöker få honom att ta nappen ist för att tutta på mig vid nattning, går inte bra.. han blir så ledsen och arg! Jag vill inte amma längre, jag vill inte ha en ettåring hängandes vid bröstet! Han visar mkt tydligt nu när jag lyfter upp honom vad han vill, han dyker med huvudet mot brösten och drar i tröjan! Jag tar gärna emot tips om hur jag ska avvärja honom från amningen! HJÄLP


Det blir SOL i morgon :D wohoo! enligt tv4 nyheter iaf ;)


Igår städade vi här hemma! Arvid ville inte till förskolan... Han har kommit in i en trotsålder eller en trevlig utvecklingsfas där han är lite uppkäftig! Han blänger under lugg och kanske gör fula miner när man vänder ryggen till! Men han har glömt att jag är en supermorsa med ögon i nacken så han åker fast ibland ;) Gissar på att han även försöker vara lite tuffare på förskolan och möter en mur av tre starka kvinnor i personalen och det är ju inte roligt ;) Så förhoppningsvis är det de, att han skäms och tycker det är jobbigt att behöva vara så arg och frustrerad ofta.. Eftersom han är en kille behöver han få utlopp för sina hormoner! Vilket innebär inte att titta på tv eller läsa, utan det behövs ett hårt kroppsjobb! Vi är ute mkt och spelar fotboll, klättrar i träd, gräver i en tung grushög och han blir trevligare under dagen för kroppen har fått gjort sig av med extra hormoner ;)


Vi har äntligen fått tid till logopeden (talpedagog)! Den 27 mars ska vi dit med Arvid.. Samma dag som vi ska till Branäs :) så han får åka på semester efteråt, för han vill verkligen inte dit! men vad ska man göra åt det, han måste! Jag och Olof behöver få veta och lära oss hur vi kan jobba med språket här hemma.. har redan kört efter textboken som jag har lärt mig, det har inte förändrats mkt i Arvids tal, så vi behöver mer! Hoppas på det bästa!


Beställde kort igår :) en massa bilder på Ivar till hans egna personliga bok och en massa svartvita på oss alla som jag ska fixa ihop i en jättestor ram ;) den ska hänga vid matsalsbordet! Ramen står och väntar på bilderna, ska bli KUL :)


Är mycket sur nu! Hem till gården sänds inte idag, jävla sport sänds ist.. jag vill ju inte se sport! Då skulle jag skaffa en sportkanal! Jag vill se hem till gården, är ju as spännande nu!! uhj


Ovido - Quiz & Flashcards