Alla inlägg den 23 mars 2014

Av Patricia - 23 mars 2014 20:12

Jävlar vilket boxpass! Jag är helt darr i armarna än! Svårt att skriva ;) körde över tiden idag och det var toppen! Orkade faktiskt göra två armhävningar på tå, plus att ja ska slå med en arm när du kommer upp :D, sen gjorde jag resten utav tiden på knä, någerlunda iaf ;) Tack vare Eneroth som jag sparrade med ikväll :D TACK!

Helt slut är jag, så trött i kroppen att jag mår illa ;) uhj va gött!


När jag kom hem tog jag med mig minsta sonen i duschen så han också fick tvätta bort lite snor o febersvett :( nu sover lilleman, en orolig sömn.. han vaknar ofta o hostar.. svårt för en bebis och hosta ordentligt, men han försöker iaf.,. Lider verkligen med han! Låång förkyldning har han haft! Måste vara kulmen nu, vänder det inte mot det bättre måste en läkare kolla honom, är så rädd han inte klarar det själv utan kanske drar det längre ned så det blir lunginflammation eller något.. För varje dag har han blivit sämre ju :(

Arvid och Irma har också börjat hosta o snörvla nu :/ typiskt när Branäs står inför dörren på torsdag :D wohoo!


Olof är ute och försöker lista ut varför inte Arvids fyrhjuling inte vill starta, så jag tar med mig en bra bok till sängen! Natti natt!

Av Patricia - 23 mars 2014 07:47

Då är det söndag igen, helgen går så fort!

Igår var jag ute med fröken Jonsson, stackars Marie som fick sitta och trösta mig när folk i min närhet behandlar mig som skit :( det gjorde verkligen ont och jag blev uppriktigt ledsen.. känner mig påhoppad, överkörd, kränkt.

MEN som tur är har man fina vänner som alltid ställer upp, Jonsson är en av dem <3

God middag fick vi ;) nr 10, thaimat, ingen vegetariskt den här gången ;) hehe! Sen såg vi American hustel.. Den var lite smårolig, men jag tyckte den var svår att hänga med i.. Men kul att höra musiken och se roliga 70-tals stilar eller var det 60-tal? ;)


 


ska bli SKÖNT med ett boxpass ikväll och jag ska verkligen träna ur all frustration och ilska! Bort med dålig energi! fort! hjälper du mig med det Mirja? min slagpåse ;) <3


Lille Ivar är sjuk, nähä?

Nu rosslar det och piper när han andas, antagligen har väl slemmet börjat lossna.. Han hostar mer idag, är lite gnällig men ändå på ett gott humör :) han vaknade tidigt denna morgon, det är ju bra att han rör på sig så slemmet lossnar :) han ska snart ut och sova igen!


en lång promenad ska jag ta idag! Med musik! kanske rent utav springer! fort, långt...

fan, man skulle vart tuffare..

Ovido - Quiz & Flashcards