Alla inlägg den 12 mars 2014

Av Patricia - 12 mars 2014 10:17

Jag ska egentligen ingenstans idag, men ändå är jag sur över att Olof glömde mina nycklar i sin jacka som han givetvis har med sig till jobbet idag.. Jag känner mig lite frihetsbedrövad faktiskt! Löjligt men sant! Bara för att jag och ungarna inte kan gå ut och ta en tur med bilen, eller låsa ytterdörren så känner jag mig låst, instängd och sur!

Jag tog Olofs nycklar igår kväll när jag stack iväg på tjejkvällen, för jag tog volvon dit.. Men jag var duktig och hängde upp dem på hatthyllan igen när jag kom hem, som jag alltid gör med mina också! Men det gjorde inte han! Han behöll mina i jackfickan (han åkte en tur till Nyhem igår med barnen) och sen tog han även sina i morse är han gick ut till bilen! jaha... tack.. lite bitter nu, men de går över ;) har ju ändå tänkt att spendera dagen i solväggen med en bra bok!


Nu ringde min underbara chef och berätta att jag ska få åka och prova ut en ny jacka och byxor till jobbet :) wohoo! sånt gillas! Tar med mig ungarna och gör det i morgon!

ska bli kul att få komma tillbaka till jobbet till hösten! Lite högre lön också ;) me happy!


Trevlig filmkväll igår, lille goa Texas var med också, fast han somna mitt i filmen ;)

såg en "skräck" film, som var typ en version av "ensam hemma för vuxna" ;) den var bra och hade ett oväntat slut som man fick en ahaa upplevelse utav :) Var meningen att vi skulle se Freddy Kureger (nya versionen) men den gick att få upp på tv.. lite trist, men vi får väl ta den snart :D jag ser fram emot den!


Fick sovmorgon denna morgon, ända till 8,30 :) gött! Ivar är redan ute och sover sin förmiddags lur!


Blir ingen träning för mig ikväll heller, Olof har månadsmöte med jobbet.. :/ jag vill ju träna... snyft


Snart är det hem till gården ;) många tycker säkert att den serien är skitdålig, vilken den också är! Men man fastnar i den! Nu är ju givetvis den snyggaste skådespelaren mördad (i serien alltså) så nu väntar man på att en ny goding ska komma ;)


lite bilder från gårdagen:

     

Trevlig onsdag alla!

Ovido - Quiz & Flashcards