Alla inlägg den 11 mars 2014

Av Patricia - 11 mars 2014 09:54

Jag, Arvid och Ivar är förkylda! Jag är täppt i näsan, trött, irriterad och har rethosta.. Arvid hostar ganska mkt men är pigg ändå! Ivar har det mkt jobbigt, tjockt grönt snor rinner konstant, han försöker hosta men han är ju så liten så han får ju inte till det <3 han är gnällig och extremt mammig!

Han har inte heller bajsat sen jag vet inte när längre.. ligger några kulor i blöjan ibland! Han ammar enbart just nu (tur att jag fortfarande gör det) och så äter han katrinplommon, massor! Antagligen känner han också av att halsen river och därför vill han inte äta något annat.. säkert mer tänder också!

I alla fall så sliter detta ut mig, jag får ingen tid över till de andra två barnen, huset förfaller och jag har absolut inget tålamod :( jag är trött helt enkelt. I över sju månader har jag inte fått sova mer än 3 timmar i ett sträck (om jag har haft tur vill säga).. Det hör ju till, skaffar man barn blir det mindre sömn, inget som är någon nyhet för mig egentligen ;) men jag kommer inte heller bli frisk om inte jag får vila och få regelbunden sömn.. Det krampar i huvudet på mig..


Längtar tills ikväll, ska få åka på tjejkväll utan barn! Behöver få ladda om! tror även Ivar kan behöva en kort break från mig! Han blir så glad när olof kommer hem, han kryper gråtandes till honom och så fort olof lyfter upp han blir han tyst och skit glad :) äntligen nån som bär på mig tänker han nog ;) hehe


Igår åkte vi och köpte en trehjuling till Ivar :) han sitter så fint i den och är så nöjd när vi går omkring ute :) härligt väder! Idag ska vi rensa sandlådan! Mkt trasiga saker där kan jag tänka mig ;)

 

Pysslade lite igår med svartvita kort på familjen! Den är inte klar än, ska in två kort till! Ett på Irma, men det är svårt att få till, för hon vägrar vara med på kort ;)

 


Här har vi ännu en bild från då och idag med ett par baggy byxor! Kommer ihåg när jag tog den första bilden och skickade den till Marie, jag var så stolt att jag kunde knäppa dem och att de satt så löst i midjan! Det var e stor dag för mig :) Idag kan jag ej använda dem för dom åker ned över rumpan, kan bara dra dem upp och ned utan att ta i :D så de hänger längst in i garderoben för att påminna mig om att inte släppa allt igen! Så här sitter dom idag MARIE ;) hehe


30/10 2013

 


11/3 2014

 


Lovely!

Ovido - Quiz & Flashcards