Alla inlägg under juni 2013

Av Patricia - 12 juni 2013 17:55

Eftersom jag inte har nån mascara som är vettig eller bra fick det bli en helt ny sort idag, kommer dock inte på vad den heter ;) Denna gången valde jag själv o kände på borsten (de ligger ju ofta framför produkterna), tror jag fann en som kan vara bra, dock inte vattenfast, men ögat slutar väl rinna nån gång ;)

Ny, söt mammatröja fick de bli o leggins o pyjamas till krabban från h/m.. Lite nya smycken från glitter o ett par ballerinaskor på skopunkten, norsk choklad är också ett måste! Allt egentligen mkt onödigt, men när man är tjock, tung o  stort sett håller på att kissa på mig så fort jag rör mig behöver man piggas upp med liiite shopping! Men de roligaste var att Svea var med, hennes mamma också, men svea är sötare ;) uh en sån goding! Hon gör ljud konstant :) bebissjuk!


Eftersom jag skriver om att kissa ska ni få veta att jag var uppe 7 gånger inatt!!! Jag vaknar varje gång av att jag försöker vända på mig, då blir de tryck över blåsan o upp måste man! Detta måste vara något som man förtränger efter en graviditet, för jag har inge minne av att jag pinkade så mkt på slutet med de andra ;) guuud, 29 dagar "kvar"!! Ibland känns de som en evighet, men ibland får jag panik! Är de inte längre kvar?? I mitt fall är de ju det, men ändå, under har ju skett förut ;) kom igen krabba, kom igen!


Arvid o Olof är ute på cykeltur :) Arvid älskar sin cykel! Irma o jag låg på soffan och har sovit så gott! 20-30 min gör underverk på mig nu, jag behöver ladda upp lite energi!


Imorgon är de skolavslutning, sista dagen på förskolan inför sommaren!




Av Patricia - 11 juni 2013 14:34

Lite märkligt att det är exakt 30 dagar kvar till beräknad förlossning :) om 30 dagar har jag gått 40 fulla veckor, sen får man ju hoppas att det blir tidigare, fast jag har ställt in mig på senare så jag inte går under av väntan!


Idag skulle Arvid födas för 5 år sen, men han väntade till den 26 juni ist :) svårt att förstå att lilla killen blir 5 år!! vart tar åren vägen? det bara rusar iväg för oss!


Idag ansökte jag om föräldrapenning efter den 11 juli.. Olof vill ta ut dubbeldagar så jag får ringa till dem o be dem ändra till det, svårt att veta när vi ska börja ta ut dem? Slöseri på dagar om barnet inte ens kommit fram ur magen?!


Ikväll ska det mosas tegelstenar så pappa kan börja snickra! de kliar i fingrarna på han ;)

Av Patricia - 10 juni 2013 14:48

Alla vet ju att vår son är ingen storätare, han är kräsen o vill ofta bara ha pannkakor eller våfflor! Men nu har han äntligen fått smaken på kött -fläskfilé, av alla köttprodukter.. Dyrt ska de tydligen vara! Men han äter det iaf, hans lilla smala kropp behöver det, så mamma köper o arvid äter ;)


Idag åkte vi till stan, behövde korgar till skötbordet som nu står ovanpå badkaret :) korgarna inhandlades på jysk, svårt att välja när de finns så många olika korgar att välja bland... På jysk var de iaf kampanj på roma paviljong som jag har tjatat hål i hvudet på Olof om.. 1800 kr för den stora inkl väggar!!! Ja ringde givetvis till Olof så fort jag kom ut genom dörren, pep lite gulligt o barnen som sa vi vill ha i bakgrunden, så nu gick han med på det :) jag har varit jobbig om paviljong, så fort de har kommit reklamblad har jag klipp ut o skrivit varför den är så bra o lagt ovanpå hans post ;) varje hus som vi åkt förbi som har paviljong har sagt åhh, dom har...

men efter helgens kvällsspel med alla mygg o knott tyckte han också att den är jävligt ful men okej då :) min älskling det!

Man sår ett frö, låter det växa o mannen viker sig! det har funkat för mig i 8 år ;) hihi, tack skattepengar för paviljongn som kommer på fredag.. undra just hur mkt Olof kommer att klaga, svära o säga jävla jysk billig skit m,m ;)


nu är allt klart för bebis! Men bb väskan packar jag den dagen värkarna drar igång, lite spänning måste de vara ;) kanske bebis kommer tidigare då när man är lite oförberedd?


På fredag ska vi ut o äta (med alla studenter), med Marie o Andreas :) hoppas barbord har plats! Ja får väl köra ;)

Om det är fint väder på lördag är det sommarstugan som gäller! Då ska marie o barnen med o plaska, fiska o grilla :) nån mer som isf vill hänga på? hör av er bara :)

Av Patricia - 9 juni 2013 21:33

Idag när vi precis skulle sätta oss i bilen för att åka till åmot o hämta skötbordet, kom byggare Bob (min pappa) o skulle riva ner teglet vid utbygget! Så snabbt till åmot, hämta skötbordet, fort hem o se till så inte pappa låg under en tegelvägg! De gick bra ;) nu är allt tegel borta, så nu ska vi sprida runt det i grunden på utbygget! Två stora ytterväggar, de blir mkt tegel ;) planen är att de ska iaf finnas ytterväggar innan bebis kommer, så inte de dundrar hela dagarna när vi ska lära känna en liten krabba :) vi får se hur de blir...


Nu vet vi vad arvid ska få i present, en cykel har han redan fått, små lego ligger undan gömt o nu får de bli en egen tv på väggen! Den tv blir de enbart tittande på kvällen före läggdags, vid sjukdom o nån tråkig dyster dag.. tror vi köper en till vårt sovrum också ;) den kan ja gömma i Olofs garderob, han  använder ändå inte alla hyllorna, heheh!


Om en timme vaknar krabban i magen, den rör sig lite nu, men om han/hon följer sitt mönster börjar den snart ordentligt! snacka om rutin på bebis ;)


Av Patricia - 8 juni 2013 23:27

Det är underbart med sommarkvällar! speciellt när man spontant 19.30 påbörjar en spelkväll med goa vänner o barn :) det är så sommaren ska vara! Inte stressa med att ge ungarna kvällsmat eller att de ska lägga sig, vi är lediga imorn o har inget annat för oss.. så varför inte sitta uppe o spela sällskapsspel o barnen som springer runt o leker? Toppen :) hade jag haft en paviljong hade vi sluppit knott o mygg ;)


Nu sover Irma o Arvid ligger breve o kikar när jag skriver!


Imorn hämtar vi skötbordet hos kusin Ida.. Sen ska allt vara färdigt till bebis kommer! Egentligen borde man nog inte göra klart precis allt, så kanske bebis kommer lite tidigare ;)


hehe

Av Patricia - 8 juni 2013 10:27

...att drömma att du kissar, i mängder! Det är underbart i drömmen, men så vaknar du o funderar - Har jag kissat? Som tur är håller jag tätt (än) o hasade mig iväg mot badrummet ;) skönt att krabban gosar med min blåsa om nätterna!


Strålande sol ute, barnpoolen ska fram! Arvid har pratat, tjatat, diskuterat, bett o skällt på oss att han ALDRIG får bada i den "stora" poolen.. så nu tar vi fram den :)


Ska ta reda på när simskolan börjar, anmälan osv... får bli olofs o arvids sysselsättning denna sommar :) men eftersom bebis ej kommer i juli så blir ja o Irma också med!


ut med er!

Av Patricia - 7 juni 2013 09:51

Idag är det en mkt speciell dag för mig o min kära sambo! Idag är det 8 år sedan vi blev tillsammans.. men det var inte helt enkelt ;)


Jag var intresserad utav Olof ett bra tag, försökte hinta honom om det, men han märkte inget.. Han har sagt en gång att det skulle vara för bra för att vara sant.. ÅHH :) Det var inte bara att jag var hemligt kär i Olof, jag tog studenten också :) vilket var nog det jävligaste, roligaste jag har varit med om! Hur vi orkade det förstår jag inte, men det var fest flera gånger i veckan! Så mina känslor för Olof fick ligga på hyllan lite till..

Men så beslöt jag mig, ikväll berättar jag! Men han var upptagen med en annan tjej, vilket fick mig ur balans, men han kom när jag ringde, trots bruden! jag borde ju förstått att han också var intresserad ;)


Me jag fegade ur, ringde till Sailor, grät o var ledsen. Hon tog saken  egna händer o skickade ett sms till han där hon skrev att jag var kär i honom. Enkelt ;) Olof trodde ju inte på detta utan körde runt lite tills han träffade en gemensam tjejkompis till oss.. Hon frågar om han är okej, han svarar att han nyss fått reda på att någon är kär i han.. -JAHA, Patricia jaa! Svarar hon :) :) då trodde nog Olof på de.. Men han hörde INTE av sig! ALLS!

Dagen efter var det skolan igen, jag satt å hade ångest i skolbänken.. Sailor mådde dåligt över att jag var nere! Olof skulle hämta oss när skolan var slut, dags att fylla på alkoholen inför kommande dag ;) Jag var så NERVÖS!!! riktigt fjortisnervös var jag. Men en gentleman som han är, var Olof som vanligt ;)


Kvällen kom, Olof skulle köra oss tjejer runt runt i stan! Jag blev naturligtvis klar först o gick ut till bilen där han satt o vänta.. Lalala ... uhj! Så fort jag sätter ned arslet i sätet frågar han om vi ska gå på bio först! :)

Tror inte vi såg så mkt utav den filmen ;) så japp, 8 år sedan idag <3


Idag är de iaf kalas för mamma kl 13, hon fyller .. :)



Av Patricia - 6 juni 2013 20:59

Usch, jag har blivit ordentligt förkyld! Gnäller o känner mig som en man ;)

Huvudet värker, gör ont bakom ögonen, näsan rinner o är bom täppt.. Det kliar o irriterar i halsen så när jag ligger ned o försöker sova slutar det med att jag vill hosta (vilket jag hatar o vägrar) o att jag dreglar ned kudden :( lite feber fick jag nu ikväll på detta! Se, jag gnäller som en karl ;)


Idag var det iaf examens kalas i mangskog :) Katarina kände på min mage o bebis ligger mkt riktigt i säte.. Men eftersom det är tredje graviditeten kan den vända sig ett tag till! Är 35+0 idag, tror jag?!

Lite vadslagning blev det om när bebis kommer i juli, inte för att någon tror att den behagar vara färdig bakad i Juli, men gissa är kul! Det blir augusti!

Jag hade dagen till ära en tjusig blåsa på mig, köpt på Lidex på avdelningen för större kvinnor.. Men mina tuttar är lite för små för denna klänning, men ingen fara! Jag beklaga mig lite för Olof: - Mina bröst är för små, titta här, de ska tydligen hänga där nere! Olof kollar o är jätte gullig: -Det är bara för att du är lite tjock nu! Och så nyper han käckt i brösten o säger ONK ONK! jag har aldrig varit så mkt kvinna som det tillfället ;) herreguuud!! Iqbadboll.


Nu sitter jag iaf i sängen, Olof o ungarna är ute.. ja vill också vara med.. men jag får passa på att vila ist :)


suck.host.snyft


Ovido - Quiz & Flashcards