Alla inlägg den 10 juni 2013

Av Patricia - 10 juni 2013 14:48

Alla vet ju att vår son är ingen storätare, han är kräsen o vill ofta bara ha pannkakor eller våfflor! Men nu har han äntligen fått smaken på kött -fläskfilé, av alla köttprodukter.. Dyrt ska de tydligen vara! Men han äter det iaf, hans lilla smala kropp behöver det, så mamma köper o arvid äter ;)


Idag åkte vi till stan, behövde korgar till skötbordet som nu står ovanpå badkaret :) korgarna inhandlades på jysk, svårt att välja när de finns så många olika korgar att välja bland... På jysk var de iaf kampanj på roma paviljong som jag har tjatat hål i hvudet på Olof om.. 1800 kr för den stora inkl väggar!!! Ja ringde givetvis till Olof så fort jag kom ut genom dörren, pep lite gulligt o barnen som sa vi vill ha i bakgrunden, så nu gick han med på det :) jag har varit jobbig om paviljong, så fort de har kommit reklamblad har jag klipp ut o skrivit varför den är så bra o lagt ovanpå hans post ;) varje hus som vi åkt förbi som har paviljong har sagt åhh, dom har...

men efter helgens kvällsspel med alla mygg o knott tyckte han också att den är jävligt ful men okej då :) min älskling det!

Man sår ett frö, låter det växa o mannen viker sig! det har funkat för mig i 8 år ;) hihi, tack skattepengar för paviljongn som kommer på fredag.. undra just hur mkt Olof kommer att klaga, svära o säga jävla jysk billig skit m,m ;)


nu är allt klart för bebis! Men bb väskan packar jag den dagen värkarna drar igång, lite spänning måste de vara ;) kanske bebis kommer tidigare då när man är lite oförberedd?


På fredag ska vi ut o äta (med alla studenter), med Marie o Andreas :) hoppas barbord har plats! Ja får väl köra ;)

Om det är fint väder på lördag är det sommarstugan som gäller! Då ska marie o barnen med o plaska, fiska o grilla :) nån mer som isf vill hänga på? hör av er bara :)

Ovido - Quiz & Flashcards