Alla inlägg den 9 juni 2013

Av Patricia - 9 juni 2013 21:33

Idag när vi precis skulle sätta oss i bilen för att åka till åmot o hämta skötbordet, kom byggare Bob (min pappa) o skulle riva ner teglet vid utbygget! Så snabbt till åmot, hämta skötbordet, fort hem o se till så inte pappa låg under en tegelvägg! De gick bra ;) nu är allt tegel borta, så nu ska vi sprida runt det i grunden på utbygget! Två stora ytterväggar, de blir mkt tegel ;) planen är att de ska iaf finnas ytterväggar innan bebis kommer, så inte de dundrar hela dagarna när vi ska lära känna en liten krabba :) vi får se hur de blir...


Nu vet vi vad arvid ska få i present, en cykel har han redan fått, små lego ligger undan gömt o nu får de bli en egen tv på väggen! Den tv blir de enbart tittande på kvällen före läggdags, vid sjukdom o nån tråkig dyster dag.. tror vi köper en till vårt sovrum också ;) den kan ja gömma i Olofs garderob, han  använder ändå inte alla hyllorna, heheh!


Om en timme vaknar krabban i magen, den rör sig lite nu, men om han/hon följer sitt mönster börjar den snart ordentligt! snacka om rutin på bebis ;)


Ovido - Quiz & Flashcards