Alla inlägg den 12 juni 2013

Av Patricia - 12 juni 2013 17:55

Eftersom jag inte har nån mascara som är vettig eller bra fick det bli en helt ny sort idag, kommer dock inte på vad den heter ;) Denna gången valde jag själv o kände på borsten (de ligger ju ofta framför produkterna), tror jag fann en som kan vara bra, dock inte vattenfast, men ögat slutar väl rinna nån gång ;)

Ny, söt mammatröja fick de bli o leggins o pyjamas till krabban från h/m.. Lite nya smycken från glitter o ett par ballerinaskor på skopunkten, norsk choklad är också ett måste! Allt egentligen mkt onödigt, men när man är tjock, tung o  stort sett håller på att kissa på mig så fort jag rör mig behöver man piggas upp med liiite shopping! Men de roligaste var att Svea var med, hennes mamma också, men svea är sötare ;) uh en sån goding! Hon gör ljud konstant :) bebissjuk!


Eftersom jag skriver om att kissa ska ni få veta att jag var uppe 7 gånger inatt!!! Jag vaknar varje gång av att jag försöker vända på mig, då blir de tryck över blåsan o upp måste man! Detta måste vara något som man förtränger efter en graviditet, för jag har inge minne av att jag pinkade så mkt på slutet med de andra ;) guuud, 29 dagar "kvar"!! Ibland känns de som en evighet, men ibland får jag panik! Är de inte längre kvar?? I mitt fall är de ju det, men ändå, under har ju skett förut ;) kom igen krabba, kom igen!


Arvid o Olof är ute på cykeltur :) Arvid älskar sin cykel! Irma o jag låg på soffan och har sovit så gott! 20-30 min gör underverk på mig nu, jag behöver ladda upp lite energi!


Imorgon är de skolavslutning, sista dagen på förskolan inför sommaren!




Ovido - Quiz & Flashcards