Alla inlägg den 5 juni 2013

Av Patricia - 5 juni 2013 14:37

Imorgon ska vi till mangskog o fira vår älskade Katarina som idag tog sin examen som barnmorska :) alla blivande föräldrar kan vara mkt LYCKLIGA över att få henne som barnmorska! Jädrar vad kunnig, proffsig, förstående, hjälpsam, älskvärd o härlig hon är som barnmorska! Jag ringer aldrig min egen, jag litar fullt på Katarina så jag pratar med henne först innan mvc. För ärligt talat så är min barnmorska virrig, hon kommer aldrig ihåg något.


Igår hände de inte så mkt här hemma. Jag åkte ut till Sara o hälsade på lilla Svea som växer o blir så fin :) hon var vaken i stort sett hela tiden jag var där, inte dåligt för en två veckors bebis :) uhj så bebis sjuk man blir


Olof kom hem o hade lucköppning i köket: - Var är maten?? Jag hade inte gjort någon mat för det fanns inget att äta! Så goa Jonsson kom o hämtade mig så vi stack till stan och storhandlade! Så ikväll får gubben fläskfilé, klyftpotatis, sallad o glass till efterrätt!


Är det inte lite kyligt ute? Det är Juni månad o blåser kallt.. Vi får köra mer bil så klimatet blir mer skadat så de blir varmare ;) nejdå, lämna bilen o gå! jag är rädd om naturen! :)


Juni går förresten fort! Barnen går på sommarlov efter den 19 juni, Olof har semester fån den 24 juni - ?? han ska först ha semester, sen pappa ledigt 10 dagar, sen pappa ledigt 30 dagar, så ja vet inte när han börjar jobba igen ;) men det är skönt att han vill vara ledig så länge o ta hand om våra två tidigare busfrö så den lilla krabban får lära känna oss ordentligt innan jag blir ensam med 3 barn igen! Min sambo är bäst :) visst lite fattigare blir det, men va fan, familjen går först ;) det är vår livsfilosofi :)


nu gick barnen ut! jag älskar att vårat hus, läge o tomten! Våra barn kan vara ute o leka själva, jag sätter upp ytterdörren på ena sidan o altandörren på andra sidan huset så jag hör dem hela tiden.. Plus att vi har fönster åt alla håll så jag ser dem :) Arvid har stenkoll på vart gränserna går, o när Irma är med ut är han som en hök o säger STOPP!! så nu tar jag disken efter mellanmålet, plockar undan lite, sen går jag också ut till hulliganerna :) ha de!

Ovido - Quiz & Flashcards