Alla inlägg den 15 februari 2014

Av Patricia - 15 februari 2014 09:46

Hallå alla ni i vinterstormen! Visst är det typiskt, det har nästan varit vårväder, fåglarna har börjat kvittra på morgonen, men nu snöar det och blåser storm! Men det är ju februari och jag är väl säkert jätte dum enligt vissa nu men jag vill ha snö för jag vill åka skidor! Måste ju för fasiken lära mig ;)


Igår var jag hos tandläkaren, lite tandsten och ett början till hål på en visdomstand! Dom är svåra att komma åt ordentligt, jag har alla fyra visdomständerna och tändläkaren vill ta bort dem, över min döda kropp! Dom får ju plats, dom har ju kommit, varför i helevet krångla med att ta bort dem? Glöm att få in lite extra stålar till kaffekassan från mig, mina tänder, min mun! Laga det jävla hålet o låt mig gå hem! Behövdes inte laga hålet, se där jaa, poäng till mig, ska tillbaka nästa år för ny kontroll ;) moaha!


När olof kom hem ville jag ut! Kände att jag måste få röra på mig, få bort lite energi! Marie hängde på! Höge runt, 7,36 km på en timme! Vi joggade en halv km gissar jag på mellan motor anders och semnebyn, gick ut till landsvägen och joggade hela jävla vägen till stolpen från semnebyn :D vi flög fram, jag flög fram! I alla backar och allt! Utan problem! Så otrolig skön känsla! Ni ska veta att vi förde samtal under hela joggningen också, utan att flåsa :) känslan att kunna göra det efter att ha varit fet de sista åren är obeskrivlig, jag är så lycklig och stolt över mig själv! Är så kär i alla som har stöttat mig, puttat ut mig från soffan, hejat på mig på träningen, ni är guld värda! Behöver inte nämna namn, ni vet ju vilka ni är <3

Vill man lyckas, behöver man ett team av goa människor bakom sig som ser om man faller åt fel håll!


sitter nu med skön träningsvärk, igen! Ändå är jag duktig o sträcker ut musklerna efter varje pass.. suck..


Här kommer en för- och efter bild av turen!

Förväntansfulla..

 


VI KLARADE DET!

 


Väl hemma igen blev det att lägga 3 goa ungar, in i duschen, sen soffan och se på film med sambo :)

Ovido - Quiz & Flashcards