Alla inlägg den 5 februari 2014

Av Patricia - 5 februari 2014 08:44

...aldrig sur, heter det ju.. Fast jag är nog ganska sur idag med all den träningsvärken som jag har dragit på mig ;)

När Olof kom hem igår stack jag med skidorna hem till Mirja :) jag har inte stått på ett par längdskidor sen jag var 18 år.. kanske är inte så lång tid när man tänker efter, men nog fan var det svårt att åka! 3,5 km åkte vi iaf på under 30 min, då ska ni veta att jag ramla 3 gånger ;) jag är kvinna nog att erkänna det! Första gången jag ramla var det för att jag fällde mig själv med stavarna ;) varför ska dom vara så långa?

Andra gången var det för att jag lutade mig bakåt.. dumt!

Tredje gången vet jag inte riktigt varför, men ploff så låg jag där!

(tur att det var mörkt, fast det såg nog jävla roligt ut, kan tänka mig att ljuset från pannlampan måste ha lockat en del åskådare när jag låg på marken o kravlade..)

Men jag är så stark i benen, hehe, och tog mig upp fort innan racerfia (Mirja) märkte något ;) hehe!

Men det var verkligen jätte kul :D fick även in tekniken ett par gånger och då seglade jag fram!

Vi ska köra igen i morgon kväll, ska köra styrka ikväll med gänget :D får se om min kropp håller ;) Men jag måste öva o träna på skidorna, har ju givetvis utmanat farsan till helgen ;) då i dagsljus! uhj

 

pst, älskar mina nya byxor, de är så snygga!


Vi hälsade på Boda igår :) Arvid och Irma gjorde lite födelsedagspresenter till Tuva och sin pappa ;) Fast den presenten som Irma packade in till Tuva tog själv i slutändan, så vi får hitta på något annat till tuvisen ;)

Arvid tyckte att mormors gamla docka var tråkig och behövde piffas upp lite, visst blev hon snygg ;)

   

Inatt kunde nte nån utav barnen sova så bra, vet ej varför.. Så nu när Ivar ska ut och sova ska även de andra två ut och jobba lite! För inatt vill jag få sova! Kommer inte ihåg när jag gjorde det sist?


Patricia hon är tröööött....

Ovido - Quiz & Flashcards