Alla inlägg den 1 februari 2014

Av Patricia - 1 februari 2014 19:32

Idag slog hon till! ;)


Kl 8 denna morgon kom den vita bilen körandes upp på infarten! Jag, Marie, Marie och Mirja, (lille Texas också :) tog en tripp till Degerfors! (by the way folket i Degerfors, vad är det för penisliknande skulptur eller vad man ska kalla det, ni har i första rondellen? hehe)

Idag skulle hon, Marie, hitta sin dröm klänning till deras bröllop! Och det gjorde hon med råge! Vilken otroligt vacker klänning <3 det lyser verkligen MARIE om den! hennes roliga, härliga, romantiska, busiga personlighet speglar sig i den, hennes sexiga figur framhävs! Tycker synd om Andreas dock, han kommer att få problem med att andas normalt när hon går fram altaret ;) ingen av oss i sällskapet lyckades hålla ögonen torra! vattenfast mascara på det bröllopet? CHECK!


En underbar och romatisk dag! <3 tack för att jag fick vara med och uppleva detta!


När jag kom hem, till ett BOMBnedslag, fick jag börja med att mata Ivar för mina bröst var lite, hmm, knöliga ;) det gjorde ont, verkligen ont på slutet! Måste börja trappa ned på amningen, han äter ju annan mat så bra så det räcker med kvälls- och nattamning!


Imorn ska jag åka skidor på dagen har jag bestämt och på kvällen ska det bli ett boxpass! :) Vi ska också köpa tapeter, golv, lister, tak med mera!

Allt detta med tre barn ;) wiihoo!


trevlig lördagskväll alla :D


     


Ovido - Quiz & Flashcards