Alla inlägg den 13 februari 2014

Av Patricia - 13 februari 2014 17:22

Nu känner jag mig nästan löjlig, knölen på Ivar är nästan helt borta.. Så då var det säkert sån där häxmjölk eller vad det nu kallas som samlades på han :D men jag känner mig nästan dum! Det är därför jag sällan är hispig eller orolig för ofta så är det inget! Men jag bjuder på det ;) Min lilla kille är frisk och glad! Och min andra två godingar också <3 det är allt som betyder något <3


Ett annat bekymmer som jag gnällde om var Donnas öga, som faktiskt är skadat, inte själva ögat, utan ögonlocket och så.. Hon var så duktig hos veterinären, hon stod still o var så go på doktorn att jag blev så stolt! Kan inte våra ungar också vara lika duktiga hos doktorn? ;) En spruta fick hon, smärtlindring och inte ett knyst eller en röresle gjorde hon! Hon står så snällt o låter doktorn känna igen, klämma, väga, lyfta o öppna upp ögat :) Donna är verkligen, utan att tveka, värd varenda krona! Nu ska jag återigen droppa ögat, morgon och kväll tills jag ser att svullnaden lägger sig! Men det är inga problem, hon gillar uppmärksamheten :)

 


Har precis skurvat upp den söta skylten i köket som passar precis in på mig ;) gullig väl?

 

Idag var jag och ungarna på det nya varuhuset Blooms, stavas det så? Jag tyckte det var mkt fina saker där, till och med kläderna är användbara.. förstår inte varför jag har hört så mkt negativt om det.. inga kända märken, säkert därför.. men för mig som inte bryr mig om det är det en kul och bra affär ;)


nu kom födelsedags "barnet" hem :)

Av Patricia - 13 februari 2014 08:22

Hipp hipp hurra för min pojkvän Olof fyller år idag :) hela 29 år! Tjoohej!

Undra just när 30-års krisen börjar? hehe, säkert redan imorn!


Han fick i matlåda idag ungstekt fläskfilé, potatis o sambal oelek sås, en matlåda med sallad och en matlåda med chokladkaka toppat med färska hallon :) Dock såg jag nu när jag kom ut till köket att matlådan med hans efterrätt var redan uppäten så ingen chokladkaka tog han med sig ;) gottegrisen!


Idag åker vi till Boda, ska köpa en liten present till Olof, lämna de stora barnen hos mormor och morfar för jag och Ivar ska till veterinären med Donna kl 14,30! håller tummarna för att det inte är så allvarligt den här gången!


Ivar har fortfarande knölen kvar :(


Efter styrkepasset igår, som var skit kul by the way, gick jag raka vägen in i duschen, var så gött svett! Somnade mkt fort också, men blött hår vilket jag borde sluta med.. för jag ser faktiskt inte klok ut på morgonen då ;)

GOD MORGON!

 

Här har vi hur man ser ut efter tvätt, smink, hårborste och en ljummen plattång ;) (min är lite trasig..)

 

Ingen lugn stund här hemma! Ivar kryper fort, är överallt på 2 sekunder och klättrar mer än gärna, helst på tv-bänken! lilla sötnosen har ju inte den perfekta balansen än, så man måste vara med när han klättrar, så nu är det svårt att hinna med något annat, för gåstolen är inte rolig längre, utan han vill krypa o klättra..

Det här med att inte vara för nära tven är något som inte Ivar har fattat än ;) Plus att han kan slå på den också.. Men när vi flyttar in i nya tv-rummet blir det en ny, större tv högt uppe på väggen så inte lillaman kan banga på den mer!

   

Längtar så tills det är klaaart! längtar tills vi köper ny soffa så hela familjen kan få plats, längtar till ett fint matbord där vi kan bjuda hem fler folk o äta tillsammans..


Ovido - Quiz & Flashcards