Alla inlägg den 3 februari 2014

Av Patricia - 3 februari 2014 10:15

Den här veckan får barnen vara lediga, igen.. Fortfarande så surrar kräksjukan och hög feber omkring i Glava, nu har inte våra barn vart på förskolan på 3 veckor! Tur att dom går gratis!

I Mangskog härjade kräksjukan i en vecka, men här kommer den stanna tills våren, som ifjol! Man kan undra vad som felar? Kanske ska man stanna hemma om man är magsjuk? testa det!


Idag ska vi hälsa på Stolpen 2 :D ungarna har laddat hela morgonen och än så länge har de bara frågat: Ska vi åka snart? sisådär 20 000 gånger ;)


Har brorsan i pannrummet, det blev inte riktigt som det skulle först gången, men vad gör det när dom kommer på direkten och fixar problemen :) han och hans kollega fick kaffe och godis, så det går ingen nöd på dom ;)


Igår var vi i Karlstad, precis som förra söndagen ;) fast igår köpte vi golv till nya rummet och tapeter! Vi skulle ha tapeter till matsalen också, men det fanns ingen som vi gillade! Men det fanns en som kostade 700 kr rullen som var snygg.. men vi vill överleva och inte få en hjärnblödning då Ivar kanske får tag i en penna och gör om den ;) så vi köper lite billigare så känns det bättre om man skulle behöva tapetsera om ;)

För att återgå till golvet, vi hade ingen släpkärra med oss, sånt är för mesar ;) Utan Olof, länge leve stönet, säger att detta går så bra älskling, tro mig, inga probelm, vi har stor bil! Vi fäller sätet i mitten bak och lastar in! (Fast när han håller på och lastar in ser han att jag tar kort: -Ge dig med det där, detta är ju pinsamt! nähä?)

   


Ett paket väger 24 kg, vi lastade in 6 paket ;) tur att Arvid valde att hänge med farmor och farfar istället för att bli med oss ;)


Boxen igår var som vanligt skit kul :) måste börja få in lite mer konditionsträning! visst, cykla gör sitt, men jag ska börja jogga och åka skidor! Ikväll ska jag åka skidor när sambon kommer hem! Ska be brorsan valla dom innan han sticker! Två flugor i en smäll ;) hehe


I morgon tar vi en sväng till Boda, var längesen nu! Blir tomt när man bara träffar mamma o pappa en gång i veckan :(

Ovido - Quiz & Flashcards