Alla inlägg den 6 februari 2014

Av Patricia - 6 februari 2014 19:21

...som finns <3

   

Idag har vi mest vart ute, en härlig dag! Rätt skönt när luften ligger runt nollan!

Nu har jag mkt att göra, Ivar kryper överallt!


Natti natt!

Av Patricia - 6 februari 2014 09:46

återigen så är jag en fånge i min kropp, sitter fast, instängd med en vilja om att röra mig men kan inte pga smärtan! Andra dagen idag med träningsvärk, allstå den värsta dagen! sov även dåligt inatt, kan ju inte lyfta eller rättare sagt förflytta benen! Jag blir knäpp.. jag vill ju för sjutton röra mig!

Gick även dåligt på träningen igår, klarade inte av att göra vissa rörelser för smärtan i den vänstra ljumsken smög sig upp mot magen när jag gjorde vissa övningar, vilket framkallade ett illa mående och jag var nära att brista ut i gråt! Men skam den som ger sig, jag gjorde andra röresler som inte gjorde sååå ont! Lite träning blev det iaf, kanske inte för det vänstra benet, men jag tror redan att det är mindre än det högra ;) hehe


Igår åkte vi lite skidor här hemma! Arvid och Irma körde på för fullt :) tills dom ramlade och skulle aldrig mer åka skidor.. men upp igen och full fart! ;)

Lite snöbus blev det också i en snöhög!

   


Idag ska vi på småbarnscafé här i glava! Håller tummarna för att A och I är på sina bästa sidor och leker snällt! Har berättat för dem vad som inte är okej och vad som är okej ;) pedagogiskt och bra! Inte för mkt info, då ramlar bara informationen ut igen.. lagomt är bäst!

Ivar ligger ute och sover, han får ta en liten powernap så han är lite piggare sen :)


Vet inte riktigt vad vi ska hitta på i morgon.. är du hemma då Sara? :)

Ovido - Quiz & Flashcards