Alla inlägg den 12 februari 2014

Av Patricia - 12 februari 2014 09:14

sitter och väntar på att bvc ska ringa upp! Igår när jag skulle göra i ordning Ivar för natten kände jag en knöl.. knölen sitter under vårtgården på vänster sida.. Ivar är svullen och röd men verkar inte ha ont när jag känner och klämmer.. han reagerar knappt på det.. knölen mäter upp till minst 2 cm mellan tummen och pekfingret när jag tar tag i den, svårt att säga om den är lös, hela bröstet gungar när jag drar i den försiktigt.. jag vet inte vad detta är! Småbarn kan ju få svullna bröst, spända bröst, speciellt när de ammas, de blir som mjölkstockning.. men det trodde jag var mest spädbarn? Ivar är ju sju månader :( och om det vore typ nån "mjölkstockning" borde han väl ha lite ont och kanske rent utav feber?? :( har pratat in på telefonsvararen på bvc och väntar nu.. jag SKA in idag, hon får jobba över om det inte finns tid :(

sov så otroligt dåligt i natt pga av detta, låg bara och höll om han, luktade på han (Ivar tyckte nog att det var jobbigt, han försökte rymma ett par gånger ;)..

det första jag tänkte när jag fann knölen var det förbjudna ordet, det som man aldrig vill att ens barn ska få.. Cancer, en tumör.. jag har panik, jag fungerar inte!

Jag är ingen hispig mamma, har aldrig varit det. Men nu är jag det.

Var tredje person får det någongång i livet, cancer, vi är 5 personer i vår familj!


usch, nu var jag djupt nere i min oro! Kan inte bara BVC ringa???


Som om det problemet inte vore nog med Ivar så har katten Donna skadat det ANDRA ögat nu :( fast nu är jag ganska säker på att själva ögat är OK, utan det är mer som en blåtira, tjockt och svullet runt om! Nu vet vi också vem som är boven i dramat till Donnas skador, givetvis Arvids katt KAJ!! han är på henne jämt.. så nu får inte han vara inne ensam med henne, utan går vi ut eller åker någonstans åker han också ut ;) Donna är äldst, hon har första tjing till att bli bortskämd ;) Kaj går det ingen nöd på, han är sjövild inne, så han passar bäst ute utav dom!

imorn har vi tid till veterinären, igen.. stackars Donna!


Sen har jag själv en knöl under halsen som jag måste kolla upp, men den är lös så det är en fettknöl, men den är i vägen för mig, jag pillar på den konstant!

Även naveln krånglar på mig, inte så konstigt egentligen då den inte ens syns pga all lös hud som gör så att magen hänger och naveln syns knappt, man får lyfta huden för att se hålet.. Sexigt va?

Men det ska jag operera bort när jag har gått ned allt jag ska, men det är ett jävla jobb att lufta och hålla den jävla naveln ren, för gör jag inte det, luktar det verkligen skit och den varar.. där har ni mina komplex med min kropp! Vad har i helvete har ni som luktar illa och så att det kommer äcklig gegga ur, som ni hela tiden får kolla och ha OBS på? fan :( förlåt, men jag är ledsen idag..


En mkt deppig dag fylld av ångest och oro, jag är så utom mig att jag brister ut i gråt över minsta lilla idag, måste ha fått några extra hormoner på posten!

våga inte säga ryck upp dig eller tro inte det värsta!

Ibland är det bäst att tro det värsta, då är man iaf förberedd på om det skulle vara det!

Det är fruktansvärt sällan jag deppar och oroar mig, så det är tillåtet för min del nu!


Ikväll blir det styrka, jag ska slita skiten ur mig, göra mig riktigt trött så hjärnan bara lägger av inatt!

Ovido - Quiz & Flashcards