Alla inlägg den 11 februari 2014

Av Patricia - 11 februari 2014 09:36

Imorse vaknade grynen tidigt! Halv sju kom Arvid in och gjorde sin morgon ritual ;) Ivar vaknade så klart så det var bara att kliva upp! Egentligen är det bra att komma upp tidigt, man får mkt gjort då, men skönast är att få sova läääänge ;)


Nu är i alla fall Arvid och Irma på förskolan och busar! Jag och Ivar har gått tjärnbacka runt, 3,30 km är det! Inte så skönt att gå i kallt duggregn, men fåglarna kvittrade så det kändes o kroppen att våren är på väg :D dock är väglaget fruktansvärt just nu, ibland blött och lerigt, ibland halt och slaskigt utav snö..

 


Upptäckte igår att Ivar har visst fått en tand och den andra är nästan framme ;) Som tur var upptäckte jag detta inte genom amning ;) utan Ivar fick banan! Det hördes på teskeden att något har hänt i munnen och mkt riktigt, där var dom ;) Idag är lilleman inte på sitt bästa humör, men han sover bort det dumma nu!

Inte bara tänderna är det nya med Ivar, han började nämligen äta godnatt välling, helt plötsligt!! så nu duger jag snart inte längre, ska bli skööönt men ändå konstigt, jag har ju ändå helammat i snart 7 månader!


På kvällen igår åkte jag hem till Mirja för att titta och köpa lite MeandI kläder ;) En ny vår mössa med rymden på och ett par söta blåa baggybyxor med en uggla på i rumpan fick Ivar! Jag tyckte inte att det fanns något fint till de andra två, mkt flower power, gult o brunt är inget för mina barn ;) men andra barn blir säkert urgulliga!

Jag beställde två nya snygga regnoveraller till Arvid och Irma idag ist :) perfekta till sälen sen!


Nu ska jag sätta mig i soffan, njuta av en film och ett smarrigt mellanmål bestående utav ett ägg och en morot :D


hörs senare!

Ovido - Quiz & Flashcards