Alla inlägg den 8 februari 2014

Av Patricia - 8 februari 2014 09:50

Idag är det lördag :) vet ej vad vi ska hitta på idag, men något kul får det väl bli ;)


Igår åkte vi till Mangskog och hälsade på flickorna Katarina, Milla och Lova :)
Ungarna var mkt glada över att få komma dit! Tror faktiskt att de inte blev ovänner en enda gång med kusinerna :D till lunch fick vi våfflor :) dä ä gött dä! Efter våfflorna skickade vi ut ungarna till världens halkbana och spöregn ;) men ungarna hade kul oavsett! De åkte bob och nån konstig madrassliknande dyna i backen! När dom kom in, dyblöta, fick dom popcorn.. tror det blev popcorn på hela övervåningen ;) hehe! Jag hade ju givetvis inte med mig vagnen till Ivar, han var så trött men sover så dåligt inomhus.. Men när han tillslut somna fick han ligga på golvet, då slår han sig inte iaf när han rullar runt ;)

 

Efter all lek och bus dundrade vi vidare till Edane! Då hade visst regnet övergått till snöstorm, as mkt snöslask på vägen och dålig sikt.. jag ä inte överförtjust i att köra då, men det gick ju bra för hemma är vi ;)


Gubbarna åkte iaf ned med de stora barnen till stan och handlade thaimat till oss vuxna och Mc Donalds till de mindre ;) så jävla gott med thai! Tycker att det kan öppna en thairesturang här i glava, vi skulle bli ruinerade då ;)


Ännu mer snö när vi åkte hem på kvällen, såg knappt vart vägen var, ännu värre när man fick möte :(



Ovido - Quiz & Flashcards