Alla inlägg under januari 2014

Av Patricia - 15 januari 2014 17:43

men jag kanske ångrar mig efteråt ;)


Ikväll är det styrka på schemat! :) Marie och Mirja kommer 18,30 och hämtar mig! Barnens farmor kommer och passar dem för olof har möte på jobbet :) Har laddat upp med en shake så att energin ska finnas ;)


Idag har vi varit i Boda och lekt i snön :) nu är det perfekt med snö och kyla! Alldeles lagomt anser jag iaf, barnen är super nöjda! Vi var och åkte lite skridskor igår kväll bakom skolan! Irma var duktig, Arvid är lite mer försiktigare än henne och vågade inte riktigt testa.. så vi får åka fler gånger så han törs :)


Alla mina kläder sitter hej kom och hjälp mig! Men såklart är det kul att de är förstora den här gången och inte för små ;) obeskrivlig känsla egentligen!


Har även beställt sling och klipp tid, så till veckan blir hårsvallet vackert igen :D


Måste vekligen till Ikea, Ivar har dödat min hall lampa ;) han var verkligen galen på den! hehe


Usch, i morgon ska han få sprutor, Ivar alltså :( hua..


           


Nu är jag redo för träning! ut och rör på er gott folk :D

Av Patricia - 14 januari 2014 17:31

...mina vänner :(


Har knappt sett eller pratat med dem sen i julas :( måste få till en tjejkväll! kan väl inte vara så svårt? jag kan alla kvällar utom onsdagar och söndagar! Mirja vet jag är sugen ;) vi får ta en kväll du och jag för vi är de enda som vill tror jag ;) hehe


lägger upp lite bilder och sånt sen! Ivar vakna nu ;)

Av Patricia - 13 januari 2014 14:57

Oj oj så kallt det var på förmiddagen här hemma, -17 grader! Ivar har mkt svåra sömnproblem denna dag då han inte vill sova inne ;) Till slut somna lille mannen i vagnen inomhus! Jag fick gunga och lägga böcker under hjulen så det skulle guppa ordentligt åt honom ;) vanligtvis behöver vi bara lägga honom i vagnen och ut på trappen så sover han tills vi väcker honom, så detta var ett riktigt i-landsproblem idag! hehe


Nu är det -10 ute, så han får sov ute! Jag går och känner på honom då och då så han inte blir för kall! upp till -15 kan han få sova ute! de första två ungarna överlevde det ;)


Idag var det äntligen dags för förskolan :) två glada busungar dundrade iväg med ryggsäckar och allt! Så kul hade de haft det :) Arvid har till och med ätit mat!!! Han har sån ångest efter kräksjukan att han har slutat äta! Men idag åt han :) mer än vanligt! så SKÖNT!


I eftermiddag är det dags för barngympa :) håller tummarna för att barnen fortsätter med sitt goda humör ;)


mätte hela kroppen idag, mer cm har jag krympt ;) WIHOO!!


Allvarligt, ni som vill ta tag i er vikt och hälsa, gå med i WLC-kursen här i Glava! Den kommer förändra ert liv!

är ni intresserad så hör av er så ska ni få adressen till Anna :)


köss

Av Patricia - 12 januari 2014 15:55

Nu är det verkligen dags för att slinga håret, utväxten är säkert 10 cm nu! Inte så snyggt med tanke på att min riktiga hårfärg påminner om råtta :/ så det är nödvändigt för mitt psyke att få till dett nu! Ska ringa o boka tid imorn :)


Igår åkte Arvid till boda :) skönt för killen att få leka och busa med morfar o mormor! Resten av familjen hade film mys här hemma! Irma somnade strax efter 22 ;) Ivar somnade lite före!


Idag har vi hämtat hem Arvid! Jag följde med mamma, motvilligt ska jag erkänna, på en skogpromenad/jogging! Jag hade jeanstajts på mig, rekomenderar inte att jogga lite käckt i det ;) I nysnö! I traktorspår! Blött och KALLT! Men hela 3,57 km blev det på 37 min så det kändes mkt skönt att komma in i värmen efteråt!


Måste även få skryta lite också, vilket är tillåtet för det är min blogg ;)

har gått ned 2 kg till nu ;) och nu ä midjemåttet på 88 cm :D

kan även tala om vad jag väger för spänningen skull, 75 kg!

Min startvikt var på 88,8 kg i oktober, gör matematiken själva ;)


kommer att fortsätta så här!

-10 kg till!

minst!


GO ME!

Av Patricia - 11 januari 2014 16:45

jaha, här har det inte hänt så mkt mer än att arvid fick kräksjukan på tisdag kväll.. det gick 4 dygn mellan han och Irma, så gissa om vi blev ledsna och upprörda när vi hörde hur arvid kaskadkräktes i sin säng.. trodde verkligen att han hade klarat sig! sen var det lugnt på onsdagen, vi körde Irma till mormor och morfar för att hon skulle få lite omväxling.. Torsdag förmiddag kaskadkräktes han igen!! Men efter det har det inte varit något mer! PEPPAR PEPPAR! Sitter här nu och väntar på att det ska börja om på mig nu.. nackdelen med den här sjukdomen är att den varar så jävla länge.. vi har suttit instängda här sen 14 dagar tillbaka imorn! minst 48 tim efter sista symtom.. men sen vet du inte om du eller nån annan i familjen är smittat, för det tar 1-2 dagar innan den börjar kräkas, så ja, 4 dygn!


Men i Sverige så gäller det 48 timmar så vi är egntligen fria att göra vad vi vill idag/ikväll, men jag är snäll mot omgivning så vi stannar hemma ;) I Norge är det 72 tim efter sista symtom, borde vara det här med!


Lite snö har det kommit! :) vi har testat barnens julklappar i backen! Åk madrasser! De gick faktiskt bra fast det bara är lite pudersnö på marken :) ungarna var lyckliga!


Arvid sover i Boda inatt, stackars mammas stora pojke har sån ångest för att spy att han har slutat äta :( vilket leder till att det också gör ont i magen, då tror han att han ska spy och gråter.. han är livrädd! :(

så han är i Boda för att få komma bort ifrån allt som har med klorin, hinkar och golv utan mattor att göra ;) Han har faktiskt petat i sig lite mat nu och är glad :) tur att boda finns <3


Ivar är uppe i en otrolig växtperiod! Han äter som en häst! Hela nätterna ligger kan som en klägg på mig och äter! Och han äter en stor gröttallrik strax innan läggdags ;)


Håll tummarna för oss nu! Vi har straffats klart, vi måste vara klara med kräksjukan nu.. klarar inte en omgång till!


Saknar umgänge!

Barnen saknar kompisarna!

Olof vill jobba!


Av Patricia - 7 januari 2014 17:51

idag vägde jag mig! läs o häpna!


 -4 kg!


det är sant!! trodde det knappt själv när jag stod på vågen!?


så nu har jag gått ned 11 kg sen oktober :) jag har tänkt att nå min målvikt till sommaren, men i den här takten har jag nu bara 5 kg kvar ;) så jag tror nog att det kommer att gå bra!


inte så konstigt att termobyxorna helt plötsligt gick igen runt midjan ;)

Av Patricia - 6 januari 2014 15:32

Idag gott folk är en stor dag i mitt liv ;)

Jag fick IGEN mina termobyxor i stl 40, utan problem :) :) :)

jag köpte dem under min och olofs andra vinter tillsammans :) så ni förstår då att jag inte har kunnat knäppa igen dem på närmare 7 år ;) WOHOO! det är hängslen på dem, så jag har kunnat bruka dem iaf under åren, men nu kan jag knäppa dem! tack kräksjuka ;) måste väga mig!! kom hit med vågen JONSSON!!!


Tredje dagen idag utan några symtom :D skit gött!

Jag och Olof bestämde idag att ungarna ska få vara hemma från dagis den här veckan, dom skulle gå tisdag och torsdag mellan 9-14, men nu när alla barnen samlas igen och skolorna öppnar kommer även sjukdomar.. vi förtjänar en frisk vecka och en frisk helg :) jag och älskingen ska på date på lördag eller fredag, BIO <3 en låååång bio!



Av Patricia - 5 januari 2014 15:10

Idag, eller rättare sagt nyss åkte resten av julen ut :) granen plockade jag ned i måndags så det var bara adventsstjärnor och sånt kvar.. julgardinerna får hänga kvar i Arvids rum, jag ska sy nya dit bara jag kommer iväg på Ikea :)


Vi tog en skogspromenad idag igen, rena rama bergsvandringen! Kändes som vi aldrig skulle komma upp på toppen! istället för att gå upp till ramelkleva tog vi in på en annan liten grus/skogsväg till ett ställe som kallas per i sålla eller per i slätta eller något sådant ;) Arvid körde fyrhjuling, Irma åkte sulky och Ivar sov som vanligt i vagnen och sover än där ute på trappan! ;) lite fika hade vi med oss, tur det, för Olof och jag blev enormt törstiga av att släpa upp två vagnar uppför den bergsvägen ;) över 2 timmar var vi ute och härjade! kastade lite sten i en fin bäck också :)


Nu har vi inte haft något magsjukssymtom sen i fredagskväll! Hoppas det stannar så! Arvid vaknade vid kl 04 inatt och mådde dåligt, så fram med hinken och rulla undan mattor! Olof fick sitta uppe med honom medan jag gömde mig hos Ivar, tog kudden över huvudet för att inte behöva höra stackars Arvid! Men inget hände, så vi hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas att det är ÖVER!!


Pysslat mkt har vi gjort de här dagarna, man måste ju fördriva tiden annars blir vi galna!

Vi har målat, gjort maskerad masker, Irma har gjort en namnskylt till sin dörr och spelat spel :)


Lite bilder kommer här från igår kväll och idag från trollskogen :)

                 


Ni vet väl om att vi smittas inte genom telefon? ett sms eller samtal kan rädda min vardag.. ;)



 


Ovido - Quiz & Flashcards