Alla inlägg den 4 januari 2014

Av Patricia - 4 januari 2014 13:32

Efter att ha sovit sittandes i soffan inatt var det mkt skönt med en skogspromenad upp till en gammal tipp men hela familjen! :) Ivar sov i vagnen, sover än, Arvid cyklade och Irma gissade vi på att hon inte skulle orka eller ha energi till att gå hela vägen så hon fick åka sulky :)

Väl framme tittade vi älgbajs, samlade fina vita stenar till dammen och tittade på vad mkt gammalt skräp det låg framme på vissa ställen ;) en skööööön promenad!


Nu sitter vi vid köksbordet och äter smörgås :) Irma har ätit med god aptit, men bara en liten smörgås, vitt bröd med riktigt smör fick hon :)


Två kaskad kräkningar bjöd hon på runt 23 igår kväll, därav fick jag och hon sova i soffan.. men efter det har det inte vart något, hon är pigg och glad :)


Inatt blir det Arvids tur, lika bra att ställa in sig på det, så han och olof kommer att campa på soffan inatt! Lättare att skura ett parkett golv än att tvätta en massa sängkläder, mattor och leksaker ;)


Ivar är så frustrerad just nu! Han har kommit på tekniken med att krypa, men får inte riktigt till det! Han ligger på mage och så vips reser han sig upp i krypställning och vill framåt!! vilken inte går.. då blir han ARG!! ;) Arvid började krypa på sin 6 månaders dag, vilket nog Ivar slår tror jag ;)


Lite konstverk har vi fått till också ;)


       

Ovido - Quiz & Flashcards