Alla inlägg den 11 januari 2014

Av Patricia - 11 januari 2014 16:45

jaha, här har det inte hänt så mkt mer än att arvid fick kräksjukan på tisdag kväll.. det gick 4 dygn mellan han och Irma, så gissa om vi blev ledsna och upprörda när vi hörde hur arvid kaskadkräktes i sin säng.. trodde verkligen att han hade klarat sig! sen var det lugnt på onsdagen, vi körde Irma till mormor och morfar för att hon skulle få lite omväxling.. Torsdag förmiddag kaskadkräktes han igen!! Men efter det har det inte varit något mer! PEPPAR PEPPAR! Sitter här nu och väntar på att det ska börja om på mig nu.. nackdelen med den här sjukdomen är att den varar så jävla länge.. vi har suttit instängda här sen 14 dagar tillbaka imorn! minst 48 tim efter sista symtom.. men sen vet du inte om du eller nån annan i familjen är smittat, för det tar 1-2 dagar innan den börjar kräkas, så ja, 4 dygn!


Men i Sverige så gäller det 48 timmar så vi är egntligen fria att göra vad vi vill idag/ikväll, men jag är snäll mot omgivning så vi stannar hemma ;) I Norge är det 72 tim efter sista symtom, borde vara det här med!


Lite snö har det kommit! :) vi har testat barnens julklappar i backen! Åk madrasser! De gick faktiskt bra fast det bara är lite pudersnö på marken :) ungarna var lyckliga!


Arvid sover i Boda inatt, stackars mammas stora pojke har sån ångest för att spy att han har slutat äta :( vilket leder till att det också gör ont i magen, då tror han att han ska spy och gråter.. han är livrädd! :(

så han är i Boda för att få komma bort ifrån allt som har med klorin, hinkar och golv utan mattor att göra ;) Han har faktiskt petat i sig lite mat nu och är glad :) tur att boda finns <3


Ivar är uppe i en otrolig växtperiod! Han äter som en häst! Hela nätterna ligger kan som en klägg på mig och äter! Och han äter en stor gröttallrik strax innan läggdags ;)


Håll tummarna för oss nu! Vi har straffats klart, vi måste vara klara med kräksjukan nu.. klarar inte en omgång till!


Saknar umgänge!

Barnen saknar kompisarna!

Olof vill jobba!


Ovido - Quiz & Flashcards