Alla inlägg under april 2014

Av Patricia - 8 april 2014 08:02

jag har ont, så in i helvete ont i slutet på ryggen, ut mot höfterna och så strålar det ned i låren! Bästa sättet att beskriva den brännande smärtan är att jämföra den med förlossningsvärkar.. Ni som har gått igenom en förlossningen kanske kommer ihåg hur värkarna brände och tuggade i ryggen?! Så är de iaf, fast utan paus eller mellanrum..

Smörjer med voltaren och äter ipren som en idiot men kan sluta med det för jag känner ingen skillnad.. hade jag inte ammat hade jag tagit starkare mer effektiva grejer.. men men!

Jag gissar på att det är efter foglossningen som krånglar igen, men jag kan lika gärna ha legat konstig på natten.. man kan bara gissa! Men det bränner och jag mår illa av smärtan :(

föll ihop när jag skulle sätta ned Ivar i soffan, så jag ska undvika att lyfta honom idag..


nån skönhets sömn blev de icke inatt, då Irma vaknade och var kissnödig halv 2 och somnade inte om förrän 04,30.. sen vakna Ivar 05,30 och ville inte sova, men han somna till slut och vaknade sen igen kl 07.. typiskt..


Förskolan har en stängningsdag idag så Arvid och Irma blir hemma idag :) tur det, då hjälper dom mig med den vilda bebisen <3


Igår var vi hemma hos fröken Jonsson :D uh så snyggt det blir i de nya rummen! Ja är så jädra avundsjuk! vill också ha det fint och bli klar.. men jag är ihop med en bilmekaniker, så de lär dröja ;) skulle ha valt en snickare! hehe


Grannsamverkan har startat upp i Glava och alla ser misstänkta bilar hit o dit.. man blir ju inte mindre mörkrädd av alla farliga bilar man ska titta efter.. snacka om att polisen borde bli nedringd från oss i bygden ;)

hepp hepp

Av Patricia - 7 april 2014 09:07

Ivar sover inne, i spjälsängen, utan problem ;) Vagnen ligger nämligen i bilen och det regnar! Kände inte för att springa ut och hämta den nu... Ivar är lite förkyld och han somnade i famnen på mig nyss, det har han inte gjort utan att krångla på flera månader :) han blir stor! Får se hur länge han sover inne, ute kan han sova hur länge som helst..


Igår var vi på badhuset på barnkalas :) hela badhuset var hyrt så vi gick mellan bassängerna och hade jättekul :) mamma hade mindre roligt med Ivar ;) Hon tänkte att dom skulle gå hem till Niklas och Sofia medan vi badade! Men Ivar blev helt knäckt när de kom dit och blev rädd för morbror niklas och tant sofia ;) Så mamma fick gå ut igen och gå runt på stan, i brist på annat gick dom på konsum o köpte blodpudding ;) Ivar är lite mammig, sen var han hungrig o då blir det värre, men efter banan utanför biblioteket och en fruktpuré på torget blev han glad igen ;) hehe


Olof är i Stockholm, han reste igår och kommer hem igen på torsdag! så jag är gräsänka ett par dagar! Inatt var det bara jag och Ivar här hemma då Arvid och Irma följde med mormor hem till Boda :) Ska hämta dom utanför sulvikingen kl 12 :)


Ingen sovmorgon blev det för oss oavsett men vi har redan hunnit med massor på morgonen (skryt)!


Ikväll ska vi hem till fröken Jonsson och få massa godsaker :) Får ta med mig barnen till mitt lilla hemmagym under kvällarna, då jag inte har kan träna där jag brukar nu när Olof är borta.. Får muta busungarna med något ;)

Av Patricia - 6 april 2014 07:54

Igår, lördag hände det inte så mkt egentligen på dagen! Jag och ungarna (inte Ivar, han sov) studsade på studsmattan ett bra tag, är ju så himla roligt :D vi skratta så det ekade runt här hemma! Rolig träning också ;) Gratis ;)

På eftermiddagen eller kanske rent utav på aftonen åkte jag och grannen Sara till Mirja för att medverka på ett sminkparty, Mary Kay ;)

Alltid lika trevligt på sånna partyn, fast jag går mest för gemenskapen! Blev lite avskräckt i början när det stod TVÅ försäljare i köket, men den ena var visst där för att lära sig ;)

Samma procedur som förra gången jag var på ett sånt party, lika dyrt och samma grejer! Dock var de här "konsulenten" påstridig och tjatade om MYSIG TJEJKVÄLL i varje mening ;) fick bita mig i tungan för att inte bryta ihop! Tur att lilla Texas satt hos mig så jag fick titta på honom när jag höll på att bryta ihop ;)

Det bästa hon hade enligt mig var en necessär som man kunde hänga upp, man fick plats med allt i den! Dock sålde hon inte enbart den utan med allt kladd i för ca 4000 kr.. njaaaeej...

Hon tyckte att jag hade personligheten, stilen och ansiktet för att bli en Mary Kay konsulent... HAHAHA, nej du tanten lilla, jag har alldeles för mkt att göra än att hålla på med hudvårdsprodukter när jag i stort sett inte tror så mkt på dem.. Jag har hittat produkter som passar mig, i rimliga priser, inget som kostar mig både min man och hus ;) det är när man byter och krånglar som problem uppstår med hyn, det är vad jag tror! Jag har varken torr, blank eller fet hy så jag är inget intressant kap för dom ;) tror nog att försäljaren sa så till alla tjejer: - Åh du borde bli konsulent, du passar, du vet utbildningen är gratis!

Trevlig var det ändå, goa skratt o go fika :)

fast det var roligare när du Frida sålde grejerna, du var inte påstridig, upprepande eller något, du var härlig :D


I fredags var vi hos familjen i edane! Där fick vi grillat och satan i gatan vad gott det var! Toppen! :D


idag blir det barnkalas på badhuset :) ska ta en lång promenad nu när Ivar ska ut o sova för ja behöver verkligen rensa tankarna :)

Av Patricia - 4 april 2014 11:09

det är hopplöst med mig och kläder! Jag tittar fortfarande på kläder i stl L o Xl.. Och när jag beställer kläder så beställer jag gärna L eller just XL.. Nu har jag beställt hem två st olika modeller vårjackor! En i stl L och faktiskt en i stl M :D Läs o häpna, kunde ha beställt dom här jackorna i stl S ;) wohoo!

Den jackan som jag tog stl L på är skit snygg, lite tuffare då den är kortare fram och längre bak, militärgrön! Men den kan jag inte ha då den sitter som en säck på mig, vilket är synd för den gillar jag! Men den andra jackan, också militärgrön är en modell parkas.. Också snygg, lite mer formell fast ändå vardag :) Den är i stl M.. Den sitter också lite löst men den är ställbar i midjan så man kan dra till den :) Det är ju fortfarande lite kyligt vissa dagar så då är det skönt att få under lite tjockare tröjor utan att jackan blir för trång ;) jag behåller parkas modellen! Vill nån som har stl L prova den andra innan jag skickar tillbaka den får hojta till :)


Idag gick vi upp tidigt, Ivar hade sovit klart halv 7 ;) så vi gick och duschade, fixade till oss, väckte syskonen, åt frukost och sedan åkte vi till stan för att handla mat kl 8,50 ;) rekord för oss!!

Så nu har vi gjort lite vårfint utanför köksfönstret :)

 


Ikväll är vi bjudna på grillkalas i Edane! Smarrigt värre!!! :)


Nu är det dags för hem till gården! Så spännande, kommer Katie att överleva?? ;)


Av Patricia - 3 april 2014 11:26

Fick chockerande nyheter igår i omklädningsrummet, efter den 20 april tar gymnastikföreningen en paus från all träning och startar sedan upp igen i slutet på juni, då kommer träningen att vara utomhus på Hillringsbergs parken!

Detta visste jag ju, men inte att det skulle vara slut redan! Trodde vi körde ut iaf halva maj..

Självklart är det skönt för våra härliga tränare som ställer upp gratis med att hålla i träningar, men jag får panik och känner att fan, jag kommer att tappa allt om jag har byggt upp under hösten och våren! Konditionen kommer jag inte att förlora, för vi kommer ju fortfarande att röra på oss genom promenader, joggning eller cykling.. Men all styrka och smidighet som man har verkligen tränat upp kommer ju att hamna utanför mitt fokus :( jag behöver styrkan på onsdagar och boxen på söndagar! Jag älskar dom passen! Jag behöver den sparken i röven!

Jag känner mig själv, jag har svårt för att träna ensam! Jag kan lyfta skrot emellanåt men det är absolut inte samma sak, jag vill ha gemenskapen, svetten, dåliga luften och jag vill känna att under varje pass så orkar jag mer och vill ha mer.. snyft


vet inte vilken träning det kommer att bli på parken, det är inte bestämt än! Hoppas det blir pilates, box och nån mer styrkeprogram :) dans är icke jag intresserad över, jag kan inte hålla takten ;)


Arvid och Irma är på förskolan! Jag och Ivar ska dit sen kl 13,30 för att utvecklingssamtal om Arvid! Killen ska ju börja förskoleklass i höst :) min stora pojk!

Av Patricia - 2 april 2014 10:59

Nu är studsmattan uppe, vilket har gjort barnen helt vilda av lycka :) har fått många förfrågningar om vart vi köpte nytt skyddsnät och det gjorde vi på biltema för 500 kr! Dom har även sånt där blått skydd att ha runt ;) Det nya nätet sitter 3 gånger så mkt bättre än vad det första gjorde! Inga fötter kommer utanför kanten nu inte ;)

Igår kväll fick barnen ett besök i studsmattan, vilken glädje :D

 


efter att tokstollarna hade hoppat färdigt tog vi vuxna en lång skön promenad runt hillringsberg :) det kändes verkligen i kroppen att det var längesen vi gick den rundan, för uhj så ont jag har i vänster höft denna förmiddag ;)

Skrämde även upp fröken Jonsson lite angående möhippan, tycker hon ska börja känna sig lite otrygg framöver ;) mohaha! ETT TU TRE - NU KOMMER VI!


Idag åker jag och barnen till Boda för att hämta mamma, alias deras mormor! Sen tuffar vi vidare mot ch-berg för att köpa lite födelsedagspresenter :) Vankas barnkalas på söndag för 4 goa ungar på badhuset :D kul kul!

Även lilla Oscar fyller hela två år nästa helg men kanske det finns rester utav tårtan på söndag? ;) hehe


Ikväll blir det ett styrkepass också :) whohoo!


Av Patricia - 1 april 2014 15:27

Här hemma finns det mkt att göra.. listan börjar bli väldigt lång!

1: bli klar inomhus med utbygget och matsalen.

2: bli klar med paviljongen, funderar på att bygga trädäck ist för att lägga stenplattor, JONSSON - fråga din man va han tror om det?! :)

3: Alla fönster behövs målas!

4: Vedskjulet behöver rustas upp, kanske byggas ut...

5: Den bruna byggnaden ska målas om!

6: Dammen behöver en rejäl genomkörare!

Sen ska trädgården städas ordentligt! Ungarna ska kunna springa barfota utan att trampa på spik och sånt! Fast det går fort, för allt farligt ligger utanför det nya rummet, så det är inte utspritt överallt ;)


Gjorde ett tappert försök med att plocka upp plankor och annat till en och samma hög förut, men det var alldeles för många spindlar som susade förbi, fann till och med en GRÖN STOR ÄCKLIG EN! jag höll på att dö, den påsen jag hade för att plocka upp små bitar med flög all världens väg och jag stack därifrån och ringde i panik till den stora spindeldödaren Olof.. Men vad kan han göra, han är i stan på jobbet ;) skrämde kanske inte spindeln, men ungarna lär ju inte gå dit och få spik i fötterna iaf ;) stackars barn som har en mes till morsa!


Har i brist på annat rensat upp runt rabatterna och sånt :) kommer upp så många olika fina skott utav buskar och blommor nu :) härliga vårtecken! Fick en sån underbar bukett utan Arvid igår kväll :) Vitsippor!

 


Medan Arvid och Irma var på förskolan försökte Ivar och jag städa lite inomhus.. Kan ju inte direkt påstå att det blev snyggare eller så för lilla mannen är mkt aktiv och påhittig! Han kan nu öppna skåp. Japp. Och när han får upp skåpen blir han så lycklig över allt som skåpen innehåller att han drar ut allt o han tröttnar aldrig ;) Jag har verkligen glömt bort hur det är att ha en ettåring i huset, han blir snart 1 år :) det närmar sig med storm steg!

Bortskämd liten skitunge blir han också, jag har så svårt att säga nej och aj aj till han för han tittar på mig med oförstådda ögon och ser så ledsen ut ;) trollunge!

 


Ikväll blir det en lång promenad :)

Ovido - Quiz & Flashcards