Alla inlägg den 10 april 2014

Av Patricia - 10 april 2014 09:24

...det är när den största mannen i mitt liv kommer hem igen :)

Nu har han vart borta sen i söndags, kommer inte ihåg hur han ser ut ju ;) säkert skäggig och långhårig! Typ grottmänniska ;) hehe! Men han är min älskling oavsett <3


Den här veckan har verkligen vart en prövning för mig! Jag har inga som helst problem med att vara ensam om dagarna med våra tre troll, men att få ryggskott på första dagen var inte planerat från mitt håll! Jag har inte kunnat gjort något utav det som jag hade planerat att göra tillsammans med barnen.. Men tur att jag har mina föräldrar som utan att tveka kom och hämtade de två äldsta :) Nu känns ryggen lite bättre, den låser sig ibland och det hugger, knakar och brinner men smärtan är dov nu när jag har fått starkare panodil :) så inatt behövde jag inte gå upp för att lugna ryggen utan kunde lugnt ligga kvar!


Efter mitt lilla utbrott igår om vad folk anser om förskolan och föräldrar som lämnar sina barn där har jag nu lugnat ned mig ;) jag brinner starkt för den frågan, inte bara för att jag själv arbetar som förskollärare, utan för att jag som förälder gör det som jag anser är bäst för min familjs framtid! Sen får folk tycka och tänka som de vill om förskolan, anser dom att de har råd och möjlighet ska de självklart ha barnen hemma! Föräldrarna är alltid bäst för barnen! Men se inte ned på dem som inte kan, dom älskar också sina barn lika mkt som ni..

Sen finns det rötägg som utnyttjar systemet till max, men det är en annan debatt som jag inte tänker ta upp nu för då finns det risk att jag gör hembesök till de rötägg som aldrig ger barnen ledigt. hehe.


Igår gick jag faktiskt på en liten promenad med Ivar :) jag tror inte att man ska ligga stilla när man har ryggskott utan att man ska försöka röra på sig, försiktigt, för att behålla styrkan och blodcirkulationen, man blir ju jättestel som man ligger stilla, de känns värre!

Ivar var mkt lycklig under promenaden då kan kunde leka tittut genom gluggen på vagnen <3

   



Är så nöjd över de nya solcellslamporna :) faktiskt så lyser dem upp skiffergången på kvällen! De går även att ställa in dem på olika nivåer på hur starkt man vill att de ska lysa!

 


Det kommer stort besök under helgen! Jonas och Monica (våra gamla grannar) kommer till Glava med sina flickor! Arvid och Irma är så lycklig över detta faktum! Ja och Olof också, det är längesen sist nu :/

Ovido - Quiz & Flashcards