Alla inlägg den 6 april 2014

Av Patricia - 6 april 2014 07:54

Igår, lördag hände det inte så mkt egentligen på dagen! Jag och ungarna (inte Ivar, han sov) studsade på studsmattan ett bra tag, är ju så himla roligt :D vi skratta så det ekade runt här hemma! Rolig träning också ;) Gratis ;)

På eftermiddagen eller kanske rent utav på aftonen åkte jag och grannen Sara till Mirja för att medverka på ett sminkparty, Mary Kay ;)

Alltid lika trevligt på sånna partyn, fast jag går mest för gemenskapen! Blev lite avskräckt i början när det stod TVÅ försäljare i köket, men den ena var visst där för att lära sig ;)

Samma procedur som förra gången jag var på ett sånt party, lika dyrt och samma grejer! Dock var de här "konsulenten" påstridig och tjatade om MYSIG TJEJKVÄLL i varje mening ;) fick bita mig i tungan för att inte bryta ihop! Tur att lilla Texas satt hos mig så jag fick titta på honom när jag höll på att bryta ihop ;)

Det bästa hon hade enligt mig var en necessär som man kunde hänga upp, man fick plats med allt i den! Dock sålde hon inte enbart den utan med allt kladd i för ca 4000 kr.. njaaaeej...

Hon tyckte att jag hade personligheten, stilen och ansiktet för att bli en Mary Kay konsulent... HAHAHA, nej du tanten lilla, jag har alldeles för mkt att göra än att hålla på med hudvårdsprodukter när jag i stort sett inte tror så mkt på dem.. Jag har hittat produkter som passar mig, i rimliga priser, inget som kostar mig både min man och hus ;) det är när man byter och krånglar som problem uppstår med hyn, det är vad jag tror! Jag har varken torr, blank eller fet hy så jag är inget intressant kap för dom ;) tror nog att försäljaren sa så till alla tjejer: - Åh du borde bli konsulent, du passar, du vet utbildningen är gratis!

Trevlig var det ändå, goa skratt o go fika :)

fast det var roligare när du Frida sålde grejerna, du var inte påstridig, upprepande eller något, du var härlig :D


I fredags var vi hos familjen i edane! Där fick vi grillat och satan i gatan vad gott det var! Toppen! :D


idag blir det barnkalas på badhuset :) ska ta en lång promenad nu när Ivar ska ut o sova för ja behöver verkligen rensa tankarna :)

Ovido - Quiz & Flashcards