Alla inlägg den 23 juli 2013

Av Patricia - 23 juli 2013 14:38

Idag var det sista besöket och sista gången som jag var på mvc i Arvika, nu hör jag till karlstad :) precis som på den gamla goda tiden! På torsdag ska vi in till ultraljud kl 8 på morgonen för sedan vidare kontroller med ctg kurvor o gynundersökning på specialist mödravården! Jag håller tummar o tår på att det är LUGNT på förlossningen och att min kropp är mogen o redo för att få en igångsättning! För nu ska ungen UT!


efter mvc åkte jag o marie ner till centrum o hoppade på tåget Ferdinand :) det var väldigt hoppigt! Vi klev av på sågudden o myste till det i solväggen med smörgås, bulle, kaffe o dricka! Sen kom tåget tillbaka o vi skumpade in till stan igen! Lite mathandling hann det bli innan hemfärd! Skönt att komma hemifrån lite :)


Nu har både fönster o tak kommit till ståstilla, så imorn kväll blir det takläggning :) alldeles för varmt för att stå där uppe nu o lägga tak! Jag riskerar inte mina medmänniskor med det, farligt! Tidig morgon eller kväll får det jobbas på utbygget :) skönt att gnällspiken har fått på käften också, nu finns det inget hon/han kan göra för att stoppa bygget! Bygglov finns o gnällspiken får leta upp andra att hacka på!


Nu ska jag sova! Olof o barnen har cyklat till Nyhem, så jag tar min middagslur :) älskar det!


ha de!

Ovido - Quiz & Flashcards