Alla inlägg den 4 juli 2013

Av Patricia - 4 juli 2013 15:49

YES! då är det snart dags! Känlsan av att de kan starta närsomhelst är skrämmande, spännande, roligt o ångestfyllt på samma gång! Somna på soffan förut, vakna av att de gjorde ont i magen, fick lite smått panik o nästan hyperventilerade! Men så gav de sig o inge mer, så jag är inte redo än! Inte tillräckligt trött på att vara gravid, annars hade jag ng välkomnat värkar ;) Men 7 dagar kvar, ska till min gamla BM på onsdag, yeay :/


Igår på eftermiddagen passade vi mina brorsdöttrar nån timme, Katarina o pappa åkte upp mot halvarsnäs o hämta hästen :) Jag, Irma o Lova tog en promenad ner till "älven" (ett dike de rinner vatten i, en bäck kanske man kan kalla det, men Irma säger ÄLVEN ;) där kastade vi sten o lärde oss skillnaden på plums, plupp o plask ;) spännande! Sen plockade dem med sig vackra halvdöda lupiner som står fint på bänken! Godingar!

Arvid o Milla härjade ute när vi gick, med Olof som satt som en hök o höll utkik på nya taket :) När tjejerna hade åkt hem åkte Olof med barnen till Sölje på fika, jag somna som en stock!

På kvällen runt 21 hade vi trååkigt, jag var hungrig men inte sugen på ngt, så vi åkte till McDonalds o åt :) Ungarna tyckte det var en toppen utflykt! Efter de åkte vi för att se var barnens farfar jobbar, sen till vårt första hus för att se hur det stod till där. Olof o jag skrattade åt våra minnen vi har därifrån, vi har ju faktiskt flyttat 5 gånger ;) Där fann vi en jätte padda som kissade i Olofs hand, vilket ungarna tyckte var jätte kul!

Sen blev det även en rund tur i klässbol! Spännande va? ;)

När vi tillslut styrde bilen hemåt stoppade vi tre gånger längst vägen för att titta på älgar, 6 st sammanlagt :)


Idag var det en stoor dag i vår sons liv, han klev i, hoppade o blåste i vattnet på simskolan o fick ett märke :) :) vi hade med oss morfar dit imorse o då måste ju Arvid visa framfötterna! Så duktig! Imorgon blir morfar med igen, förhoppningsvis bättre väder :) Märket har vi satt upp på hans märkestavla, vår stora goa kille!!!


Har även rensat linneskåpet o städat där! Jädrar vad lakan vi har! men nu blev de snyggt o fint! Snart är tvättkorgarna tomma också :) bara den jävla dammsugaren kvar...


Hämta spjälsäng ikväll i Mangskog, ska bli kul att göra i ordning den med täcke o sånt!

Ovido - Quiz & Flashcards