Alla inlägg den 9 juli 2013

Av Patricia - 9 juli 2013 16:17

Idag hände det något otrevligt, något som man blir riktigt jävla arg över.. Men skrattar bäst som skrattar sist:

THE SHOW MUST GO ON. mohaha

 

Förhoppningsvis kommer förlossningen igång nu när vi redan är så arga, besvikna o sårade. Då har jag mer kraft att hämta ;) ikväll åker familjen o fiskar! Arvid vill meta :)

 

Get lost, fuck off

Av Patricia - 9 juli 2013 11:31

Jag har prövat dem förut, de har inte fungerat.. Eller när vi väntade Arvid gjorde jag en överburenhetskontroll, en gynundersökning på spec i karlstad, efter den undersökningen gick vattnet på McDonalds.. Så den har nog funkat en gång, hinnsvepning. Ni som inte har gjort en hinnsvepning vill kanske veta vad det är ;)

Man måste ha gått över 40 fullgånga veckor, inte alla barnmorskor gör dem längre.. Men man ligger iaf ned o barnmorskan drar i livmoderstappen, sticker in fngrarna i tappen för att svepa över fosterhinnan! Detta är smärtsamt, man kan börja blöda o i bästa fall blir livmodern irriterad o börjar producera det hormon som startar förlossningen! Detta funderar jag på att göra imorn hos BM.. Fast jag inte har gått 40 fulla veckor, men jag vill iaf veta om det överhuvudtaget är på gång nånting där nere eller om det fortfarande är "stängt o hårt"! suck


Olof o Arvid for nyss till stan för att köpa mer färg till vindskivorna :) Blir så fint! Nu syns det även vart vi ska sätta upp fönster, de kommer nu den 18 juli :)


Skönt att det blåser ute idag, kan knappt böja på fingrarna, armarna domnar bort! Härligt att sommaren äntligen har kommit :) men inte för mig ;)


Ikväll tar vi nog en tur till sölje o badar om nån vill hänga på! Hör av er isf :)

Ovido - Quiz & Flashcards