Alla inlägg den 6 juli 2013

Av Patricia - 6 juli 2013 00:43

När man är så stor som jag är nu är det alltså ren lyx att få ha hela dubbelsängen för sig själv ;) Ikväll tog vi en tur till Boda, var evigheter sen barnen var där! Arvid ville inte med hem! Han skulle minnsan sova där o åka till sommarstugan imorn med moffis o momis :) Så nu ligger Olof inne på Irmas rum, för hon skulle inte sova hos oss när pappa kan ligga ned i hennes lilla säng o sova ;) Alltså har jag en 180 cm bred säng för mig själv, gissa om jag brer ut mig!


Idag blev det tak på utbyggnaden! Olof hade t-shirt på sig hela tiden så han har fått en äkta bonnbränna på armar o nacke.. Ni som känner min älskade man vet att han visar halva röven när han böjer sig, vilket idag har lett till att övre delen utav arslet är rött ;) åhh vad jag skratta när han klev ur byxorna!! Får nog smörja den stjärten imorn ;) men han har varit jätte duktig på bygget idag! Tror han tycker det är ganska kul att få bygga något o se att han faktiskt kan!


Simskolan gick det inge vidare på idag, Arvid bytte om med morfar men skulle inte kliva ned i vattnet.. 2 steg fram och 1 tillbaka.. nya tag på måndag :)


lugnt på värkfronten, lite sammandragningar då o då, men inget märkvärdigt! Bebis är sjövild, lite jobbigt nu när den är så stor, känns som den kommer snart ut genom att magen spricker!


ZzzzZZ natta på er!

Ovido - Quiz & Flashcards