Alla inlägg den 18 september 2014

Av Patricia - 18 september 2014 15:39

Hallå där ute!


Idag gick inskolningen jättebra :-)  Ivar kände igen sig och brydde sig inte värst mkt om vart jag var! Även när vi gick ut utforskade han allt i omgivningen medan jag satt o frös på en bänk! I morgon stannar jag inomhus ;) 

Irma är ledig på fredagar o får bli med på Ivars inskolning imorn, efter det så ska vi till stan o gå på banken för nu behövs det mkt pengar inför helgens shopping ;)


I morgon kväll kör vi ungarna till boda, för vi åker tidigt på lördagsmorgon med herr o fru Berglund :-) kanske rent utav på fredagsnatten så Olof o Andreas verkligen får komma fram till varuhuset i god tid o verkligen känna av glädjen o lyckan över att få hälsenan överkörd av galna shoppingmänniskor :D uhj vad dom ser fram emot det här! Haha


Barnen ska ha en rolig helg dom också, de ska få åka till tusenfryd o sen sova på hotell dom med :-) gissa om dom ser fram emot det, dom är helt tokiga o tjatar varje timme om de inte är lördag snart :-) 


Vackert höst väder ute, funderade på att gå ut o kratta löv, men satans vilken träningsvärk jag har!! Allstå HIIT-core var jobbigt, intensiv men kort träning, bara i 20 min! Man kör så här till exempel:


1a, sit ups

1b, moving planka


Man börjar med 1a, kör så hårt o snabbt man orkar i 45 sek, sen ringer klockan, du har 15 sek vila medan du intar nästa position o kör sen igen 45 sek planka för att sedan vila i 15 o börja om igen med a o b :) core koncentrerar sig på överkroppen, mestadels magen för den ska vara spänd i alla övningarna!

Jag tog inte i för kung o fosterland igår, utan jag försökte mest få in tekniken o känna att magen jobbade rätt, så jsg vsr inte helt slut efter passet, men idag är det annorlunda, så nog faaaan tog det på dom rätta ställena ;) blir spännande att se hur jag klarar av det imorn! Kom o testa folk, det är stenhårt o så otroligt roligt!! Bara 20 min!!















S

Ovido - Quiz & Flashcards