Alla inlägg den 10 september 2014

Av Patricia - 10 september 2014 14:35

Idag föll domen för den 21-åriga förskolepedofilen. Han döms till rättpsykriatisk vård.. Var detta rätt eller fel? Att han är sjuk stämmer ju, jag vill inte tro att en frisk person kan utföra något så hemskt. Men går de att "bota" honom? Vilket liv har han att återvända till? Antagligen fick han inte fängelse för där tar väl dom andra interna död på honom... Tänker på alla familjer som är drabbade idag, både hans o offren.. Han var ju också ett sött litet barn en gång i tiden, men tyvärr så hoppas jag att dom tappar bort nyckeln, för de finns ingen framtid för han, varken nu eller om 20 år :( jag har ingen rätt att döma, men fy fan.


Till trevligare saker :-)  ikväll sks jag hem till Frida för lite girly time ;) mat, film o godis! Stackars olof får lägga barnen själv ikväll, men jag kan borsta tänderna på dem innan jag åker så blir de en fight mindre för honom ;)


Glömde att mäta cykelturen igår, ska göra de alldeles strax för vi ska ned till affären :-) 

Det gick trögare igår att cykla, kändes tungt, mkt motstånd fast jag var taggad till tusen.. Olof får kolla luften i däcken, var säkert dåligt med de ;) fick lite tävlingsinstinkt igår dom sista 150 m hem, några barn var ute o cyklade o hade jättekul, jag dundrade förbi dem o ropade glatt HAALLLOO!!! Go me som slog 4 ungar på cykel ;) hsha


Ringde kommun idag med för att beställa slutbesiktning på utbygget, de räckte med att fylla i kontrollplan o energiberäkna för att sedan skicka in :-)  mkt skönt! 


Nu har barnen käkat upp våfflorna, då drar vi oss utåt, solen skiner :-) 




Ovido - Quiz & Flashcards