Alla inlägg den 9 september 2014

Av Patricia - 9 september 2014 09:40

Igår när olof o johan grejade i utbygget tog jag på mig träningskläderna, reflexväst (viktigt) och mp3 spelaren och drog iväg på en cykeltur :) jag tog högerundan, vet ej hur långt de blir härifrån, ska ta bil o mäta ut en runda idag som jag ska cykla ikväll igen! Att cykla är min melodi, jag blir behagligt trött o sleten i kroppen utan att behöva få en öm kropp :-)  sitter idag utan träningsvärk, vilket är skönt att slippa ;) det var jag o björkåsen som var ute i regnet o motionerade runt höge!  Efter incidenten med mannen i busken, vet inte om jag har berättat det här på bloggen men det satt iaf en man i buskarna o smög på mig o Mrs B när vi tog en liten promenad när Ivar ville sova, har jag åter igen blivit mörkrädd o bekymrad för att röra mig ute själv på kvällen.. Men nog fan får den som vill mig något illa springa fort när ja cyklar för jag trampar på som om helvetet är bakom mig ;) en skön tur var det :-) 


Nu är det bara lister kvar i tv-rummet, all ström är inkopplat o de lyste så härligt i utelampan som vi sparade efter Hildebrant o Irma som byggde huset på 50-talet :-) nu har vi börjat i matsalen, en tapetvåd fick vi upp igår, vi var ivriga på hur de såg ut så vi satte bara upp en för vi måste måla lite o slipa mer, men en liten våd sitter uppe så snyggt :-)  me happy!! 


Skulle så gärna vilja lägga upp bilder så ni får se, men det får ja göra när vi köper en dator igen :/


Började googla på matgrupper också o fann en gööör snygg på trademax :-)  billigt där!! Så nu ska jag spara så kan vi nog köpa den till julen :-)  wohoo!! 


Nu ska ja äta frukost o se en film! Givetvis kom det här trevliga, det enda som vi kvinnor har patent på förutom barnafödande, alias lingonveckan några dagar för tidigt så jag får trösta mig med mörk choklad till filmen, fördelar med att vara kvinna enligt mig ;)


Ha de gött!!



Ovido - Quiz & Flashcards