Alla inlägg den 11 september 2014

Av Patricia - 11 september 2014 08:36

Igår klickade jag hem nya höst gardiner till köket o nya tv-rummet :-) det blev hissgardiner till bägge rummen! Svårt att ha långa gardiner när man har en 1-åring som klättrar i dem! Eftersom jag är ny kund på jotex får jag gardiner redan imorn, så jag får göra köket höstmysigt iaf, har inga stänger till tv-rummet än, hoppas att hitta det i ullared nästa helg :-)  åh som Olof längtar att få åka dit, han väntar verkligen ;) NOT, hehe!


Idag har jag träningsvärk i magen o mitt psyke känns friare :-)  hade en mkt roligt o trevlig kväll hos Frida! Var hemma halv 1 inatt :-)  vi tog en fruktansvärd snabb promenad o jag fick verkligen prata ur mig o det var så skööönt! Tack <3

När Mirja jobbat klart kom hon o de blev det fryspizza, choklad o film. The other women! Jädrar så bra, jag skratta så jag låg dubbel! Den ska jag köpa :-) 


Arvid är på skolan och Irma är ledig idag då förskolan har en stängningsdag :-)  så hon tog en sovmorgon! Ivar ska alldeles strax ut till vagnen o sova!


Läs o häpna, huset var så städat o så snyggt i ordningen när jag kom hem inatt :-)  min gubbe kan ju <3 utan att ja ens behövde säga det till han!! Så han ligger bra till nu :-)  duktig pojke!

Ovido - Quiz & Flashcards