Alla inlägg under mars 2013

Av Patricia - 8 mars 2013 09:35

Den här dagen har inte börjar bra..

Först vaknar ungarna, av nån andledning är de arga på varandra o bråkar.. Jag har mer ont än vanligt, så då blir jag också lite små sur och lätt irriterad, vilket jag aldrig tar ut över barnen, men tålamodet är inte långt då!

Barnen ville se en film, klart de får på morgon, de är bara mysigt och få vakna till :) Jag bad dem vänta så hjäper jag er snart, välj film så länge, för jag stod i duschen. Men nej då, vem kan vänta?!?

När jag kommer (efter 2 min) har de på något vis lyckats haft i sönder dvdluckan. YEAY


Jag tar det lugnt och säger att dom får köpa en ny till mamma och pappa för deras sparpengar, saker går ju sönder, men för att dom inte lyssnade och väntade på mamma blev det inget badhus denna dag! Vilket leder till att jag är en dum mamma, hatar dig.. bla bla.. så nu sitter de på sina rum o tjurar!

O jag är stenhård när det gäller att hålla det jag säger, ger jag tomma hot, lär dom sig aldrig. Så nu sitter jag i sängen med världens dåligaste samvete, men jag måste! :(


vackert väder ute idag med, så vi tar en ute dag ist :) badhuset kan vi ta när det regnar o är kallt!


Av Patricia - 7 mars 2013 15:36

Halloj!

Har nu gjort våfflor till mina små troll, Arvid är inne på sin 5:e och Irma har ätit 4 stycken. Förstår inte varför sonen ska vara så hopplös när det gäller mat, han äter väldigt sällan på förskolan, vilket leder till en grinig, sur, kinkig o trött unge med 4 års trots. Inte en höjdare!

Här hemma äter han, ibland beroende på vad det är. Jag försöker variera kosten, för Irma äter allt och är inte rädd för att smaka på nya grejer. Hon är mer likt sin far och Arvid är en kopia utav mig som barn, jag åt heller inget ;) Detta är dock inget han lider av, han ligger över den "normala" kurvan på BVC i vikt och framförallt längd...


Såg en film medan barnen var på förskolan idag, det är de jag gör dom sex timmarna jag har till att vila kroppen, vilket kan tänkas LYX, men uhj så tråkigt.. Idag såg jag iaf, "Allt för min syster". Egentligen en underbar film om kärlek, livet och familjen. Men den tar knäcken på en, speciellt om man är förälder eller har förlorat någon nära i cancer. Jag grät så mkt till den idag att nu sitter jag med huvudvärk :( Men absolut klart sevärd!


Nu ska jag "hoppa" in  duschen, bara att lyfta benen över badkarskanten gör att jag svär många olika svordomar ;) tyst så att inte barnen hör!


17.30 kommer Mary mary (Marie H) och hämtar mig, då blir de Hans o Greta, och han som spelar Hans, ÖGONGODIS!



Av Patricia - 7 mars 2013 09:09

Då är barnen lämnade på förskolan och jag intar min vanliga plats, sängen!

Där väntar nu frukost och en härlig morgon film :)


Ha de gott!

Av Patricia - 6 mars 2013 18:29

När man går hemma hela dagarna blir det ibland lite väl tråkigt.

Därför tänkte jag blogga :)


Nu är jag sjukskriven på heltid. Jag har foglossning, gravid med vårt tredje barn och verkligen lider utav detta. Innan jag blev gravid var jag mycket i röresle. Men det är först nu som jag verkligen saknar långa promenader, cykla, jogga till och med rida!

Jag är helt låst, inomhus, med kryckor. Jag kan vara lycklig om jag inte gråter av smärta av att hämta posten! Postlådan ligger 20 m bort :(


Jag saknar mitt jobb, mina kollegor, mina barngrupper. Älskar att vara förskollärare, något som jag faktiskt kan säga högt, jag är bra på det :)


Idag har det inte hänt så värst mkt, fick en söt kommentar utav min älskade sambo: Fint att du går hemma hela dagen, jätte skönt att ha maten klar varje dag när jag kommer hem. Jag kanske borde ha dragit till han... Men han menar väl älsklingen ;)


Imorn ska jag få komma ut bland folk, goa Marie ska ta med mig på bio :) Det är något som jag verkligen uppskattar, mina vänner! Dom ringer, hämtar mig, hjälper mig och vill verkligen hjälpa till! Det värmer i hjärtat, tack :)


Jaja, hörs imorn!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards