Alla inlägg den 10 mars 2013

Av Patricia - 10 mars 2013 12:04

Igår var hela familjen samlad i Boda för att fira pappa, äta mat och se på melodifestivalen!

Olof hejade på Sean banan tillsammans med barnen och Katarina :) faktiskt fick bananen en 12:a utav den utländska juryn.

Svenska folket ville ha Yohio till den stora finalen, men tyvärr så ska Sverige fega och ha en jury som ska bestämma hälften utav vilken som vinner.

Är det bara jag som inser att juryn, länder som vi tävlar emot den 18 maj inte vill att vi ska skicka en låt som kan ha en chans att vinna finalen?! Det är väl klart som f*n att de väljer en låt som de anser inte är ett hot mot deras låtar.. Sorry Robin, du kan sjunga, ibland, men att stå och yla YOOOUUU 300 gånger tar dig inte långt i finalen, bye bye vinsten.. Yohio har både utstyrsel och talang att föra Sverige till final, vi ska ju vara udda, annars hade inte Loreen vunnit med sitt hår, konstiga klänning och den feta mannen som lyfter omkrng henne på scen ;) det ska vara udda, bra och underhållande!


Det var tre personer under gårdagskvällen som hejade på Robin, vi hade väldigt roligt :)

Barnen sov som stockar när vi bar in dem inatt, Arvid är lite ur gängorna denna dag, han är nog uppspelt efter Banana show ;)

Min underbara brosdotter Lovis sjöng o klappade händerna till Sean, hon fyller 3 i juli! Så härligt att se, jag var smart nog att filma henne och den har vi sett nu på morgonen om och om igen :) goa unge!


Jahopp! Hörs senare!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards