Alla inlägg den 18 mars 2013

Av Patricia - 18 mars 2013 10:16

JAA, vi är friska, eller Irma är det, vi andra har ju varit pigga hela tiden ;) hon var feberfri hela dagen igår och är hungrig denna morgon, såå sköönt!!!


Jag är nu psykiskt utmattad, att se sin lilla tös skaka och försvinna sådär är inte något man vill uppleva igen. Som tur är var jag iskall och inte visade henne hur orolig jag var, det hade bara gjort saken värre! Men nu när man kan slappna av igen är jag jätte trött, kan allvarligt sitta och sova vid köksbordet... uhj


Arvid har haft kalas hela helgen :) han älskar att åka på kalas och busa runt med kompisar :) men nu kommer den stora frågan, förskolan. Ska jag våga lämna dem där imorn, det är fortfarande fall med magsjuka där och jag tror inte Irmas lilla kropp orkar med en ny sjukdom så tätt inpå.. Men om jag ska vara självisk så behöver jag få vila, har kanppt nån känsel ner till knäna :( ryggen känns av och jag är konstant irriterad! Ska ringa förskolan och prata med dem hur läget är där.. trist vår.


Äntligen så krånglar spisen ;) den dundrar och har konstiga ljud för sig! Dags för en ny snart ;)

Badrummet har vi bestämt att vi kaklar vitt och behåller det gröna (som faktiskt är modernt igen) och köper ny dusch och badrumskåp, en liten snabb renovering under april månad, tur att man har en händig pappa och sambo :)


nu varma mackor!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards