Alla inlägg den 11 mars 2013

Av Patricia - 11 mars 2013 10:56

Igår var den en trevlig dag, Ida alias Sailor moon var ute på tur från den stora staden :) Känns som evigheter sen vi sågs, kul att sitta o snacka gamla tokiga minnen och lite annat smått o gott också ;) den tjejen är inte klok! Men guud så härlig! puss på dig! Vi satt några timmar på röven i köket tills jag vänder mig och utropar, ARVID vi måste åka!! Vi skulle på kalas i stan, så de blev snabba ryck ;)


På kalaset var det min yngsta kusin som fyllde 5 år och en till kusin som fyllde 15 :) stora tjejer! Arvid lekte och hade jätte kul med Jennifer :)


Inatt var det riktigt lustigt, Arvid vakna vid två o ville att jag skulle hämta honom! Medan jag står där i mörkret hör jag Irma ropa från sitt rum! PAPPA!! och ut kommer en vinglade Olof, tror han missar dörröppningen för de smäller till när han går in till Irma. Lite lustigt det där, Olof vaknar om barnen ropar, men vill jag något då kan han sova om det så kör in en lastbil i huset! Sen möts vi i hallen, jag, Arvid o en mkt trött Olof :) jag kunde inte göra något annat än skratta, där står vi som tre fån mitt i natten och glor på varandra som främlingar! Snacka om IQbadbollar ;)

Olof mumlar något o dundrar in i sängen, tror han slog sig igen för han svor ;) Mysig natt!

Sen sov inte jag så mkt mer.. Hungrig, Ont, vild bebis i magen :)


Ikväll kommer mitt hjärta Marie J och hämtar mig, vi ska storhandla mat :) då har jag bärhjälp och nån som kör :) Jag har underbara vänner, vet ej hur man ska tacka dem :/ får väl bli en redig fest nästa vinter/vår, det gillar dom bäst ;)


ha de!




Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards