Alla inlägg den 26 mars 2013

Av Patricia - 26 mars 2013 14:32

Idag är det en toppen dag utomhus :) varmt, lite vind och snön som smälter bort! Ungarna stor trivs och kommer överrens när de leker! Irma försökte sig på lite skidåkning igen, hon börjar bli riktigt bra :) Arvid grejade med ved, upp på kärran och ner igen :)


Eftersom jag är handikappad i mina ben så sitter jag stil i solen med en bra bok, har börjat läsa 50 nyanser av honom serien i tre delar.. jag är på del två.. den känns lite tuggande, författaren kunde nog ha tryckt ihop historien till en bok, för det tuggas hit o dit om inte röra där, inte göra så.. men jag ska läsa klart den, den kan ju bli bättre ;)


Var hos mvc läkaren idag, känns som jag blev torterad med alla benrörelser, hon tyckte faktiskt lite synd om mig på slutet och sa att det finns inget tvivel om att du plågas, men vad ska man göra? vila.. jo, lätt! 2 hurtiga barn som man vill vara med, en förskola med magsjuka, hushålls arbeten (som jag faktiskt skiter i, tvätten får växa, ja beställer nytt ist ;) efter läkaren köpte jag en beg bilbarnstol till bebis i magen :) jätte snygg! nästan ett år gammal o den kosta 700 kr :) rena fyndet!


Imorgon ska jag få en mini semester ifrån vardagen, mamma, sara och jag åker neråt i Sverige :) min pappa kommer hit imorn och tar ungarna när han slutat jobba, Olof är sällan hemma före halv sex på dagarna.. så då kommer vi iväg i någerlunda tid :) KUL!


Nu har jag en sammandragning, något som känns.. lite spontan laddning inför vad sommaren ska bjuda på ;) uhj

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards