Alla inlägg den 21 mars 2013

Av Patricia - 21 mars 2013 15:21

..och tårarna bara rinner.. kan ej hejda dem!

Jag är så jävla nere just nu att jag bara skakar! Hatar att vara självisk o tycka synd om mig själv, men det är svårt att låta bli, för varenda rörelse gör ont och jag vill röra mig.. har jag en bra dag o kan sitta på golvet med mina barn o bygga lego får jag betala för det under kvällen/natten :( jag är en fånge i min egen kropp.


bara 15 veckor kvar, det suger just nu.

Av Patricia - 21 mars 2013 08:04

Kära nån, jag känner mig nästan utvilad! Tror jag har fått för mkt sömn för jag har ont i huvudet ;)

Irmelin somnade till barnprogram igår strax efter 18.00, Olof bar in henne till sin säng och där har hon sovit fram tills 07.45 :) hon vakna nån gång vid 01 för jag var uppe o kissade (mkt spring med det på nätterna) men då ville hon bara ha kaninen och barney :) Arvid är en stadig kille, somna runt 21 och bytte säng runt 02 ;) det slår aldrig fel där!


Vad ska man hitta på idag, tänkte köpa med lite gott bröd på affären efter att jag lämnat barnen på fsk..


Till veckan händer de saker, mvc x 2 först läkaren och sen bm.. ska bli intressant att höra hjärtljuden, jag tror faktiskt inte att jag vill veta hjärtslagen, alltså hur fort de slår, jag tror nämligen lite grann på att under 145 är de pojke och över 145 är det en flicka ;) löjligt jag vet, men lite löjlig får man väl vara! Det har stämt på mina två första barn iaf.. så jag ska nog be BM vara tyst om det, huvudsaken att de låter bra :) inget jag oroar mig över, det är en vilde jag har i magen.. Han/hon vänder sig inte lika mkt nu, men när den väl gör det känns det ordentligt ;) så det är nog en stor busunge! Måste leta upp Irmas papper, med Arvid var jag ganska liten/normal över magen vid mätningarna men med Irma låg jag över det normala, och vart ska jag nu ligga när folk tror att bebisen kommer imorn?

Jag var lite elak igår, men jag blir faktiskt lite stött av att många säger att GUD så stor du är! Det kan inte vara länge kvar väl?? Vi var uppe på distriktmottagningen igår med Irma, de skulle räkna hennes tänder, vilket de inte fick ;) Men i alla fall så säger tanten det att oj så stor du är! det måste vara två väl? Jag börjar skratta o säger lite fräckt att det är faktiskt 3 st där inne, och de är beräknade till juli, men att de kommer att tas tidigare med kejsarsnitt ;) vilken min tanten gjorde!! rätt åt henne, knip käft ist ;) så ni i Glava, hör ni rykte om trillingar så stämmer de ej ;) hahaahhaha! Ja vet att det var dumt att ljuga, men att höra varje dag samma sak om och om igen får en att krypa ur skinnet och be till djävulen ;) speciellt om man har ont och inget tålamod längre..


Jaja, på med kläder! strax fsk med barnen!





Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards