Alla inlägg den 12 mars 2013

Av Patricia - 12 mars 2013 10:58

Idag är det väldigt VARMT, jag kokar.. Fötterna sväller och jag känner hur hjärtat jobbar fortare! Trodde inte att jag skulle börja svälla redan, men det tycker nog kroppen att det ska jag ;) trist men sant!


Nu sitter vi och väntar på småkusinerna ska komma och leka :) Arvid och Irma väntar och väntar, det var inte ens svårt att få dem att borsta tänderna på morgonen ;)


vågar inte skicka barnen på förskolan idag, tror nog jag ska ha dem hemma denna veckan. Glava är just nu den enda orten med kräksjuka, fortfarande! Har hållit på sen december 2012! helt otroligt, måste vara fruktansvärt dålig hygien på oss ;) kräksjuka är väl i det stora hela en bagatell mot andra sjukdomar, men jag vet ärligt talat inte hur jag ska hinna till toaletten för att kräkas? tar ju ca en kvart att ta sig upp ur sängen.. så vi avvaktar! Tyvärr så litar jag inte på att folk håller sig eller sina barn hemma tillräckligt länge, 48 tim heter det, ha, det är för kort! Vi hade kräksjukan 2 gr i höstas, så vi var hemma hela dom veckorna för att inte sprida smittan vidare, visst det tar på lönen, men va fan, om man vabbar 3 dagar jobbar 2 och sen får vabba igen är inte det också kostsamt?


Nu har Arvid dammsugit, han vill hjälpa mamma :) min lilla pojke som blir så stor och duktig! Han dammsuger visserligen lika bra som sin far, men man får blunda och berömma, all hjälp är tacksamt!

 ;)


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards