Alla inlägg den 29 maj 2014

Av Patricia - 29 maj 2014 15:17

...så långt ögat kan nå!

Toppen väder, varmt och skönt! Inte för varmt, utan mer behaglig värme :)


Arvid och Olof är på rally cross på westom, dom for redan halv nio imorse och jag har inte hört ett ljud från dem så de har det säkert bra :) Irma ligger och plaskar i Ivars bebisbalja här på gräset, Ivar sover sin eftermiddagslur i skuggan och jag sitter med datorn i min halvfärdiga paviljong och njuter :)


Har ju inte direkt varit duktig med att uppdatera här så jag får väl bättra mig ;)


Idag har vi även vart på Saras jobb uppe på glaskogen :) där köpte jag och Irma glass, Ivar tog nog halva min.. Inte så lätt att ha honom i knät utan att han knycker från mig längre ;)


Sprutan som Arvid fick gick jättebra, han blev lite bekymrad när bvc sköterskan sa det till honom och han frågade e massa saker om sprutor, men sen så satte han sig i mitt knä och jag höll i hans armar och pussade honom i nacken.. Jag tror att jag var mer nervös än vad han var.. Underläppen började darra lite grann efter hon satte på plåstret men inget mer :) så otroligt duktig kille! Är även nöjd med att jag inte berättade för han så slapp han all ångest i förväg <3

Efter sprutan var det dags för sommarfest på förskolan :)

Arvid ska ju börja förskoleklass till hösten så han och hans jämnåriga kamrater fick komma fram till villekullas personal och ta emot en Ica kasse med hemliga saker i :) I den fanns det en påse med spelkulor, en cd-skiva med kort på Arvid och hans tid på förskolan genom alla år och hans pärm som personalen har sparat en del teckningar så jag och Olof kunde verkligen följa hans utveckling :) JÄTTEKUL :) man blir tårögd när man tänker på att nu ska vår lilla bäbis börja skolan och fritids.. vart tog dom 6 åren vägen? uhj..

Skattjakt och korv med bröd bjöds det på, sen hade vi med oss jordgubbar, kex och bullar i picknicks korgen :)


Oj vad solen bränner på axlarna, har nu tagit bort banden från bh och linnet för jag vill inte ha ränder där, inte snyggt när jag ska ha vissa klänningar inför dop och bröllop framöver :)


I förrgår var jag och grannen Sara hemma hos Mirja på Me&I party, många fina kläder till vuxna och barn men snål som jag är köpte jag inget den här gången, känner att pengarna ska jag lägga på något annat än ett klädesplagg.. Men alltid lika trevligt att få komma hem till Mirja, go fika och trevligt sällskap :D


Igår fick jag ett konstigt ryck, först så var vi hemma i Boda och härjade runt, men sen när jag kom hem så skulle jag cykla! Och det gjorde jag, hela 9 km på 30 min :) vet ej om det är bra eller dåligt, kanske medelbra, men jag är så stolt över mig själv, för jag har inte cyklat på evigheter och livrädd var jag i utförsbackarna och speciellt när man skulle svänga eller korsa en väg! Men jag trampade på! Vet ej om min cykel är för liten för mig, kändes så i vissa lägen men inget som hindrar precis! en tur ikväll får det bli igen :) synd bara att min rumpa gillade det inte, men den får vänja sig ;)


gräset skulle behövas klippas också, men det gör jag sen när Ivar vaknat tror jag, om inget annat dyker upp :)


I morgon blir det degerfors med den blivande bruden <3




Ovido - Quiz & Flashcards