Alla inlägg den 20 maj 2014

Av Patricia - 20 maj 2014 16:22

Har inte gjort något alls idag, efter att jag lämnat Arvid och Irma på förskolan gav jag Ivar frukost och sen ville han ut till vagnen :) han är väldigt tydlig med vad han vill göra, han kryper mot ytterdörren och gnuggar ögonen och gnäller! Han blir så nöjd när jag lägger honom i vagnen då :)


Idag kommer Olof hem från Sthlm :) skönt att allt går åt det normala hållet igen!

Arvid har fotbollsträning i eftermiddag, hans farfar blir med honom så slipper jag dra med alla 3 barnen dit! Fast goa fröken Jonsson ringde förut och sa att jag kunde komma hem till henne med Ivar och Irma <3 Men jag tar med mig henne till stan sen och storhandlar när Olof kommer hem istället ;) hehe


Igår hade jag besök och till Irmas förtjusning så var det Frida! äntligen fick hon kompis ;) så jag och Ivar fick se på dockteater inne på hennes rum som Frida och hon spelade upp ;) hehe!

Sen kom Mirja och hennes två grabbar till Arvids förtjusning, han diggar Billy boy ;)

Det är lite trist att det går inte att prata ifred när man ses så sällan när barnen avbryter var femte minut, men nu kommer sommaren så då får vi få till tjejkvällar utan barn men med cider och vin ;)


En ny liten människa kom till världen tidigt denna morgon, kusin Ida har blivit mamma för andra gången till en liten kille :) stort GRATTIS! hoppas allt gick bra!

Måste åka och hälsa på alla bebisar innan de blir vuxna, lilla Noel har jag snosat på, nu är det lilla Ellen som står på tur <3


Min bebis växer ifrån mig, han älskar sin cykel och när man skjutsar omkring han på den så måste han låta:BrrBrrbrr! Men om jag tycker att nu kan v göra något annat än åka omkring på den så går han iväg med den själv ist ;)

   


Några bilder på vårt vackra träd utanför altan på framsidan :) luktar så gott!

   


Jag är ju mörkrädd, fast det har blivit bättre! Mycket bättre! Jag är inte alls rädd när jag är ensam hemma längre på nätterna, men jag går inte ned till källaren när jag är ensam..

Lampan nere i hallen fungerade när Olof åkte, men igår när jag tände i trappan för att hämta Irmas stövlar som stod på hyllan tändes inte lampan där nere i hallen, och den bytte vi förra veckan, hmm..

Då börjar mina hjärnspöken att spöka ordentligt i skallen på mig!

"Någon har skruvat lös den och vill att jag ska komma ned dit och kolla varför den inte lyser.."

HAHAHA, jag vet, urlöjligt! Men så tänkte jag då! Så jag skyndade mig och låste källardörren igen!

Idag när jag ställde tillbaka stövlarna så fungerade lampan där nere.. hmmm!!??!!

Jag låste fort som fan igen och så får min store starke man kolla vad som är fel ikväll ;)

Mig lurar ingen! Om någon vill anfalla mig så släck inte lampan för jag går inte till mörker ensam ;)

Ovido - Quiz & Flashcards