Alla inlägg den 26 maj 2014

Av Patricia - 26 maj 2014 10:41

Många tycker det är så tråkigt och jobbigt att klippa gräs, men jag tycker det är toppen :) jag tycker om att göra det fint! Så igår, på mors dag, tog jag med mig Ivar ut på den åkbara gräsklipparen och så körde vi runt runt på tomten! Ivar tycker det är jättekul och håller i ratten och gör brum brum ljud samtidigt!

När Olof och Johan hade lekt färdigt i det nya tv-rummet tog dom med sig barnen till Nyhem för att hälsa på farmor och äta mat.. Jag tog då fram en annan mindre gräsklippare och gjorde kantklippning, klippte runt alla buskar och träd! Det kom en massa karlar från asylboendet och kollade vad jag höll på med när jag drog gräsklipparen upp och ner igen i slänten ;) tror inte dom är vana att se en kvinna göra ett "mansarbete" :) dom såg snopna ut men jag hälsade glatt och drog vidare ;) efter det var det klippning mellan alla stenar runt dammen, så jag kröp på knäna och klippte med en sax, blev så snyggt så!


Gött nu när solen skiner och vi behöver inte titta åt något trädgårdsarbete ikväll :)


Arvid och Irma är på förskolan och busar, efter det så ska vi direkt till stan och bvc, dags för 5½ års sprutan för Arvid.. har inte berättat för honom om sprutan än.. jag har ångest inför detta och vill inte göra honom nervös och rädd.. kanske fel av mig att inte berätta, men jag vill inte bära in honom från bilen och tvinga in honom på bvc.. Efter sprutan blir det förskolan igen :) då är det sommarfest! Korvgrillning och picknick :) ska bli mkt trevligt! Tur med vädret :)


Kort arbetsvecka för många den här veckan också :) på fredag ska jag bli med Marie och prova bröllopsklänningen och se om vi hittar någon tärnklänning åt mig i Degerfors :) sen blir det dop på lördag för lille Texas och på söndag blir kanske en tom dag ;)



Ovido - Quiz & Flashcards