Alla inlägg den 22 maj 2014

Av Patricia - 22 maj 2014 09:28

Inatt blev lille Ivar sjuk, han fick feber och är lite hängig idag! Han pillar väldigt i munnen så antingen är det tänder eller så har han ont i halsen :( nu ligger han ute iaf och sover, får se hur länge det går, bönderna är ute och härjar på åkrarna med stora maskiner, så det dundrar som bara den! ;)


Arvid och Irma är på förskolan och leker :)

Jag har beställt hem massa sommarkläder till barnen och hoppas att dom kommer idag.. Helt plötsligt blev de jättevarmt och ungarna hade inga kläder som passade.. Tur då att det finns internet och hemleverans! hehe


Igår kväll tog jag med mig fröken Jonsson på en långpromenad! Under promenaden åt jag 2 flugor ;) härliga sommarkväll ;) det kom några regndroppar dom sista km så då blev jag bitter för jag hade precis sagt: vilken skön kväll, riktig sommarvärme! ska hålla tyst om det nästa gång ;)


Igår hade Olof med sig en elbil hem från jobbet! Jag har vart lite skeptisk till dem, för man kan inte åka så lång utan att ladda dem, men den passar perfekt till som pendelbil till jobbet :D den gick så tyst och skitskön att köra! Rymlig var den också, lite ful framifrån men nätt o söt från andra håll ;) PLUS att den värnar om miljön!

något vi köper i framtiden när de har kommit längre fram i utveckling :D


En härlig bild på våra busfrön, tror dom längtade ut igår eftersom de stod så käckt alla tre o glodde ut <3

 


nu blir de sleepy hollow i solen :D en annan har det gött, ja är ju mammaledig ;)

 


Ovido - Quiz & Flashcards