Alla inlägg den 15 maj 2014

Av Patricia - 15 maj 2014 16:25

Idag gick vi upp tidigt för att jag skulle nämligen duscha innan vi drog iväg till Mariebergsskogen :D

Jag trodde vi skulle mötas där kl 10 och kände mig lite stressad när klockan närmade sig 9! Men iväg kom vi strax efter det och allt var frid och fröjd! Ringde till Mirja för att kolla läget om vart hon var, det visade sig att hon fortfarande var hemma för hon låg efter i schemat, och så berättade hon att vi skulle mötas 10,30 där, så jag var som vanligt ute i extremt god tid ;) men de blev en toppen dag i alla fall med bondgårdsdjur och lekparker :) småbarnscaféet bjöd på grillad korv och festis och vi hade otrolig tur med vädret!


 


Härlig strand, folktomt ;)

 


Ivar spanar in geten genom fönstret! Mkt spännande!

 


Så kul att gunga :)

 


Vår äldsta son är besatt av väderkvarnar (vet ej varför) så han blev överlycklig över denna! :)

 


Gjorde en fruktansvärd upptäckt i min sommargarderob i morse.. Inga kjolar, shorts eller trekvartsbyxor passar längre! Dom är enormt stora och sitter otroligt fult på mig! Blir inte billigt att inhandla en ny sommargarderob ;)

Hade ett par jeans, trekvartsbyxor, på mig idag, vill ju ha lite färg på benen, men jag fick hela tiden hålla på att dra upp dem! Gång på gång! Dom var så nära att åka över rumpan på mig om inte jag dog upp dem, så när jag kom hem testade jag med att se hur långt kunde jag gå innan dom åker av, resultatet blev från bilen och till ytterdörren vilket är ca 20-30 meter beroende på om man genar över gräsmattan ;) vips så var de nere i knävecken! Dom här byxorna har alltid suttit tajt på mig, så tajt att de har verkligen klämt åt nere i vaderna så de blir märken efter dem, men nu kan jag köra upp en knuten hand :D me happy!

Man blir lite mer sporrad att ta tag i sitt liv då, det är aldrig försent! Tänk på det, kan jag så kan ALLA!!

 

Ser även nu att magen behöver få ett extra pass ikväll ;) träna på hej o hååå!!


I morgon ska vi iväg och sola :D Sen blir de kalas hela helgen och efter det åker olof på kurs, igen.. suck..



Ovido - Quiz & Flashcards