Alla inlägg den 28 juni 2014

Av Patricia - 28 juni 2014 14:17

Det regnar ute, verkligen öser ner! Har gjort det hela dagen.. Olof är på svensexa för min käre bror Niklas i stan, dom kunde ju ha fått bättre väder, men jag tror ett gäng grabbar har roligt oavsett väder o vind ;) så med andra ord är jag ensam hemma med 3 godingar och försöker fördriva tiden på bästa sätt, till och med tvätt korgen är tom nu :P


Nu är Arvid 6 år gammal :) Han fick så fina presenter och är så nöjd som en kille kan vara efter sin födelsedag!

Jag och Olof är däremot mycket besvikna på vissa. Man beter sig inte hur som helst på ett 6 års kalas.

Ett barnkalas. I vårt hem.

Vet inte hur vi ska göra när nästa barn fyller år..? tänk att jag ska behöva ha ångest för att få fira födelsedagar? Idioti.

Vet snart varken ut eller in. Är det så här åren kommer att se ut framöver? är det så här det kommer att bli? vill jag vara med på det? blödande magsår? jo tack. parasiter i arslet är nog trevligare.


Huvudsaken att Arvid är nöjd :) tack alla för fina presenter och för trevlig sällskap, ni vet vilka ni är <3


Ivar sover och sover, men när han vaknar nu så får han inte sova mer, han hinner ju knappast det innan det är sova för natten ;) Arvid och Irma är på go sidan idag och leker snällt! Dom sprang ut på förmiddagen och kom in igen, totalt genom våta :) ungar älskar vatten! Det blev pannkakor till lunch och till middag äter vi tacos :)

får se när pappa olof behagar att rulla in inatt :P


finns egentligen inget mer att skriva.. behöver en tjejkväll, behovet att prata av mig är enormt.. tårarna gör ont, jag håller tillbaka dem så det känns som ögonen brinner.. ett hårt jävla boxpass skulle sitta fint. jag vill slå, skrika och sparka till jag kräks blod. så förbannad och ledsen är jag. IQbadbollar.




Ovido - Quiz & Flashcards