Alla inlägg den 1 juni 2014

Av Patricia - 1 juni 2014 10:17

Är du ensam om natten?

Kanske lite mörkrädd?

Saknar du någon vid den andra sidan av sängen?

Någon som du vill krypa tätt intill för att få tröst och värme?

Då har jag den perfekta mannen till just dig!


Han tar upp hela sängen, inte bara sin halva utan han gillar att breda ut sig ordentligt så du känner dig inte ensam! Han är skitvarm, svettig, han liksom kokar, men han delar så gärna med sig av sin värme oavsett om du bett om det, han är som ett gulligt, tungt klägg!

Han ser till så att det finns härlig arom i luften i sovrummet genom att fisa var 20:e minut, han gör dig aldrig besviken med det, det är ingen söt liten prutt utan kalsongerna ska fladdra för att det ska vara godkänt!

Han snarkar som en blåval så inga inbrottstjuvar törs komma in för dom tror att det ligger en stor stark karl där inne, så du kan känna dig trygg! Om han inte snarkar så pratar han också i sömnen, du kan föra ett samtal med honom, då blir du genast lugnare om du är lite rädd, men jag kan tyvärr inte garantera att han är på ett glatt humör då, ofta skriker han eller skäller ut folk som stör hans monolog med sig själv...


Men jag vill ha tillbaka han på morgonen! För han är duktig med barnen och då är han en underbar sambo som jag älskar, men nattetid.. UHJ!


Idag får det nog bli grillat! mums!

Ovido - Quiz & Flashcards